Hírarchívum - 2013. december

Jót tett a PS Vita eladásainak a PS4 startja

A Sony szerint a PlayStation 4 megjelenése pozitív hatással volt a PS Vita eladásaira. A handheld iránti kereslet meredeken ívelt felfelé az elmúlt időszakban, a marketingkampány bejött: a két gép kéz a kézben jár.

Úton a Ninja Gaiden igazi folytatása

Habár mindenki a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenésére vár, azok se keseredjenek el, akik Ryu Hayabusa vérgőzös kalandjára vágynak. A Team Ninja már javában kalapálja a folytatást - erősítették meg az érintettek.

Assassin's Creed IV - frissültek a PhysX-effektek

Az NVIDIA továbbcsiszolta az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verzióját, a legfrissebb patchnek köszönhetően sokkal látványosabbak a PhysX-hatások, mint korábban. Győződj meg róla te is!

Naruto: Ultimate Ninja Storm Revolution látnivalók

A Naruto Shippuden-sorozat köszöni szépen, jól érzi magát a leköszönő generáció masináin is. Az új rész ennek megfelelően PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg 2014 folyamán - erről kaptunk most egy rakás finomságot.

Csúszik a Hearthstone nyílt bétatesztje

A Blizzard Entertainment bejelentette, hogy a Hearthstone: Heroes of Warcraft nyílt bétatesztje mégsem decemberben startol el, hanem csak januárban. A hír bizonyára érzékenyen érinti a leendő rajongókat, de ez van.

Ismét mozog a Dreamfall Chapters

Huszonöt percen át mozog a Dreamfall Chapters, ráadásul a gameplay pillanatokat fejlesztői kommentárral spékelték meg, így még véletlenül se maradunk le a lényegről. Bemutatkozik a Friar’s Keep terület.

Frissítve: Itt a Max: The Curse of Brotherhood

Egyelőre csak Xbox One-ra. A Puzzle Play alkotását elsőként Xbox 360-ra jelentették be, ám a leköszönő generációs masinára csak jövőre érkezik a Max: The Curse of Brotherhood. Egy raklapnyi képpel is szolgálhatunk.

Itt vannak a Steam karácsonyi akciói

Kissé megcsúsztunk a hírrel, de ami késik, nem múlik: elindult a Steam Holiday Sale, melynek keretei között masszív és folyamatosan frissülő leárazásokra számíthattok. Bankkártya kikészítve?

Might & Magic X: Legacy - megvan a dátum

Aki egy igazán minőségi, single player szerepjátékra vágyik, az most figyeljen, hiszen a legendás Might & Magic-sorozat jövő januárban visszatér. Belső nézet, több karakter, ütős sztori - pont úgy, ahogy a hajdanán.

Mobiljáték lett a Ratchet & Clankből

Természetesen attól nem kell tartani, hogy nem kapunk több Ratchet & Clank-játékot a PlayStationökre, a most megjelent Ratchet & Clank: Before the Nexus inkább a széria kiterjesztését jelenti.