Hírarchívum - 2013. december

Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends dátum

Tavasszal ismét elmerülhetünk a japán stílusú tömegcsatákban. A Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends már november óta kapható Japánban, ám Európában tavaszig kell várnunk a bővített kiadásra.

Újabb nevek a Warcraft-filmhez

A Legendary Pictures két újabb színészt mutatott be a 2016-ban mozikba kerülő Warcraft-film kapcsán, eszerint Clancy Brown és Daniel Wu is az adaptáció szereplőgárdáját erősíti majd.

Dead Rising 3 - késik az első DLC

Az eredeti tervek szerint december 24-én vált volna letölthetővé a Dead Rising 3 első nagyobb DLC-je, azonban a Capcom a minap bejelentette, hogy január vége előtt sajnos nem játszhatunk a bővítménnyel.

Látnivalókon a Trials Fusion

A RedLynx csapata nem hagyja parlagon a legújabb generációt: az idei E3-on mutatkozott be a Trials következő része, a Fusion, amelyről most három kép landolt nálunk. Ilyen lesz az Xbox One-os verzió.

Driver-játékként indult a Watch Dogs fejlesztése

A Watch Dogs kezdetben nem hackerkedős nyitott világú címként indult, hanem a Driver folytatásaként. A projektet végül törölték, de az ott született ötleteket hasznosították Aiden kalandjában.

Már készül az ötödik Saints Row?

A Volition már javában kalapálja a Saints Row 5-öt, legalábbis erre lehet következtetni az egyik szinkronszínész Twitter-bejegyzéséből. A frencsájzt sokan imádják, a fejlesztők igyekeznek meglovagolni a hisztériát.

Mobilos mellékágat kap a Joe Danger

A Hello Games bejelentette, hogy érkezik a Joe Danger Infinity, a népszerű kaszkadőrös ügyességi játék mobilos mellékága. Műfaját tekintve endless runnerrel van dolgunk, hősünk folyamatosan száguldva gyűri le az akadályokat.

Csúsznak a Namco Bandai free-to-play címei

2014-re csúszik a PlayStation 3-ra érkező Ace Combat: Infinity és a Soul Calibur: Lost Swords - erősítette meg a Namco Bandai. A free-to-play játékok minőségét még tovább csiszolják, ezért maradnak ki az idei felhozatalból.

Képeken a Dragon Age: Inquisition

A BioWare legfrissebb blogbejegyzéséből kiderül, hogy a Dragon Age: Inquisition fő sztoriszála már játszható formában van, a fejlesztés szépen halad előre, s most néhány új screenshotot is megosztott velünk.

CoD: Ghosts - traileren a season pass finomságai

Az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy a rajongók jó előre bebiztosítsák maguknak a Call of Duty: Ghosts soron következő négy DLC-jét. Ha season passt vásárolunk, akkor ingyen frissíthetünk a next-gen verziókra is.