Hírarchívum - 2013. április

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.

Lakása plafonjáról csinált játékot a Minecraft atyja

Notch gondolt egyet, játékot fejlesztett, és megint olyat, ami tök egyszerű, mégis azonnal fél órát vett el az életemből. A Dropot egyébként részben a lakása plafonja (és valószínűleg valamilyen tudatmódosító) ihlette.

A játékosok ihletik az EVE Online-tévésorozatot

Igen, a címben két érdekességet is elrejtettünk: egyfelől a CCP bejelentette, hogy tévésorozatot készít az EVE Online alapján, és egyúttal az is kiderült, hogy a történéseit a játékosok játékbeli élményei ihletik majd.

The Evil Within - képeken a főhős

Enyhe hipster beütése van a The Evil Within főhősének, Sebastiannak. Az SZTK-keretes szemüvege tekintélyt parancsol a nyomozónak, aki megmagyarázhatatlan halálesetek miatt keresi fel a szóban forgó kisvárost.

Problémák a Thief fejlesztése körül?

Nem megy minden simán az Eidos Montreal háza táján - tudtuk meg a Polygon névtelen forrásától. A Thief munkálatait csapaton belüli nézeteltérések, klikkesedés és protekcionizmus nehezíti.

Kihagy egy évet a Tiger Woods PGA Tour-sorozat?

A Kotaku névtelen forrásokból úgy tudja, hogy az EA Sportsnál költségcsökkentő intézkedésekre hivatkozva törölték a Tiger Woods PGA Tour 15-öt. Két év múlva térhet vissza a széria.

Új Watch Dogs-videó a láthatáron

A Ubisoft újra begyújtotta a teaser-rakétáit, s a Watch Dogs Twitter-csatornáján egy közelgő videóra utalt egy sejtelmes képpel. Aiden Pearce-t a Lake Street környékén látták utoljára, leleplezés hamarosan.

Friss képeken a Batman: Arkham Origins

A Warner Bros. jóvoltából egy rakat képet zsákmányoltunk a Batman: Arkham Originsről. A felhozatalt vadiúj screenshotok és artworkök képezik, néhányukon megfigyelhetőek a főellenségek is.

Távozik az Epic Games marketingfelelőse

Valami baj lehet az Epic Games falain belül, hiszen újabb magas beosztású személy hagyja ott a céget. Cliff Bleszinski és Mike Capps után a globális marketingért felelős Kendall Boyd mondott fel.

Injustice: Gods Among Us - Lobo az első DLC-ben

Ugye nem hitted el, hogy DLC nélkül marad az NetherRealm legújabb bunyós címe? Május hetedikén érkezik az első letölthető tartalom, amely egy új játszható karaktert, Lobót hozza magával. Videónk is van róla.