Hírarchívum - 2013. június

Company of Heroes 2 - a multis stratégiáról

Aki konyít valamelyest a valós idejű stratégiákhoz, bizonyára jól tudja, hogy a single és a multi két különböző fogalom. Ha nevetve végigtoltad a kampányt, nem biztos, hogy online ellenfelekkel szemben is helyt fogsz állni.

Árcsökkentéssel rajtol az NVIDIA Shield

Már májusban megírtuk, hogy drága lesz az NVIDIA androidos kézikonzolja, és nem voltunk egyedül a véleményünkkel: a rajongók nyomására ötven dollárt engedett a kütyü árából a gyártó.

PS3-ra és Xbox 360-ra is jön a Thief

Noha a Thiefet eredetileg PC-re és next-gen konzolokra jelentették be, az imént PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is bemutatta a játékot az Eidos Montreal. Az összes változat együtt érkezik majd.

Képeken a Deadfall Adventures

Az Uncharted- és a Painkiller-játékok furcsa elegyének tűnik a Deadfall Adventures: amíg odaérsz a piramisokhoz, kalandornak érzed magad, de utána mindent elborít a sötétség, és instant démonvadász lesz belőled.

Előzetest kapott a Lost Planet 3

Noha a Lost Planet 3 játékmenetét a múlt heti E3-on is huzamosabb ideig bámulhattuk, a játék megjelenése viszont vészesen közeleg, úgyhogy a Capcomnak annyit kell mutogatnia, amennyire az idejébe belefér.

A Wii U-nál sem játszik az árcsökkentés

A Nintendo elnök-vezérigazgatója szerint a Wii U esetében nehezen járható út az árcsökkentés, mivel így is viszonylag olcsón árulják a konzolt. Más módszer kell az eladások felpörgetésére.

Ingyenes Splinter Cell-játék érkezett iOS-re

Noha a Splinter Cell: Blacklist - Spider-Bot csak nevében emlékeztet a Splinter Cell-sorozatra, ettől függetlenül egy (állítólag) kifejezetten szórakoztató játékot tölthetnek le most ingyen az iPhone- és az iPad-tulajok.

Szokásos: később jön a PC-s Assassin's Creed IV

Pontos dátum még nincs, de borítékolható, hogy néhány hetet csúszik az Assassin's Creed IV PC-s változata a konzolos játékok megjelenéséhez képest. A next-gen gépeken nyitócím lesz a Black Flag.

Nem volt Fallout 4 az E3-on

A pletykák ellenére nem volt Fallout 4 az E3-on, még zárt ajtók mögött sem - a Bethesda határozottan cáfolta, hogy bemutatta volna a posztapokaliptikus akció-szerepjáték folytatását.

Xbox One - a Kinect marad

Egy emberként sóhajtottak fel az Xbox-rajongók, mikor a Microsoft bejelentette az Xbox One korlátozásainak fellazítását, ettől függetlenül a Kinect továbbra is kötelező eleme marad a szerkezetnek.