Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Project Spark - mikor indul a béta?

Az Xbox One játékkészítő játékának nyílt bétatesztje 2014 januárjában startol el - erősítette meg a Microsoft a kölni rendezvényen. Először viszont a Windows 8-tulajok vethetik bele magukat idén októberben egy zárt teszt keretében.

Friss képeken a Grand Theft Auto V

A Rockstar honlapja frissült néhány szabadidős tevékenység bemutatójával, ráadásul a srácok nem voltak restek néhány screenshottal is illusztrálni az olvasottakat. Mindenkinek ajánljuk a jógáról lőtt képeket!

HWSW: Visszavonul a Microsoft vezérigazgatója

A Microsoft ma bejelentette, Steve Ballmer elnök-vezérigazgató 12 hónapon belül nyugdíjba megy. A sajtóanyag szerint maga döntött erről, de az utódát még megkeresi, ebben Bill Gates is segíti majd a céget.

GC 2013: Folytatódhat a Metro-sorozat

A Deep Silver egyelőre nem jelentette be a Metro-sorozat folytatását, de azt leszögezte, hogy mindenképpen számol a címmel és persze a Metro-játékokat fejlesztő a 4A Games munkájával is.

GC 2013: Fejlesztői naplón a 2K Drive

Kétperces fejlesztői napló érkezett a 2K Drive-hoz, a videóban természetesen főleg a fejlesztők beszélnek majd, de ráadásként nem kevés gameplay jelenetet is megnézhetünk az autóversenyből.

GC 2013: Már a Gran Turismo 7-et emlegetik

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital atyaúristene a Gran Turismo 6 esetleges PS4-es változatáról kezdett el beszélni, majd közben kifejtette, az akár Gran Turismo 7 is lehet végül.

GC 2013: Zombik + tower defense = Dead Sky

Nem tudják megunni a zombikat a játékfejlesztők, a Shorebound Studios most éppen olyan tower defense-anyagot készít, amiben az élőhalottakat kell szisztematikusan kipucolnunk a pályáról.

Ingyen van a hétvégén a Guild Wars 2

Hamarosan betölti az első születésnapját a Guild Wars 2, ennek apropóján a hétvégén bárki kipróbálhatja az ArenaNet játékát - elegendő egy egyszerű regisztráción átesni hozzá.

GC 2013: Képeken az új Wolfenstein

Nem mondhatnánk, hogy a Wolfenstein: The New Order kapcsán eddig túl sok finomságot hozott volna a Gamescom, de mára azért beesett kettő darab screenshot. Ez is valami!

GC 2013: Leisure Suit Larry visszatér

Alig jelent meg a Leisure Suit Larry: Reloaded, a balfácán játékhős hamarosan újra visszatér: az 1998-as Leisure Suit Larry's Casinót dolgozzák át Al Lowe-ék free-to-play mobilcímmé.