Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Lightning visszatér - most egy traileren

Mielőtt magunk mögött hagyjuk ezt a konzolgenerációt, és elkezdjük számolni a napokat a Final Fantasy XV megjelenéséig, ne felejtsük el, hogy februárban lesz még egy Lightning Returns: Final Fantasy XIII-unk is!

GC 2013: Videón a LEGO Marvel Super Heroes

A Traveller's Tales kellően ráérzett arra, hogy manapság a szuperhősös filmek és játékok folynak mindenhonnan, miért ne lehetne egy frankó LEGO-címet készíteni az egészből? Kölnt is bevették a Marvel-hősök.

GC 2013: Traileren Dragon Ball Z: Battle of Z

A legújabb Dragon Ball Z-játék is megkapta a saját előzetesét a kölni rendezvényen belül. Vajon tényleg ez lesz az a cím, amelyre mindig is vártak a rajongók? A kedvcsináló legalább lázba hozott minket.

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.

GC 2013: Dark Souls II - októberben zárt béta

A Namco Bandai bejelentette, hogy már lehet jelentkezni la Dark Souls II októberben esedékes zárt bétatesztjére. Jelen állás szerint csak a PlayStation 3-tulajok kiváltsága lesz az első próbalehetőség.

GC 2013: Nézd újra a sajtókonferenciákat!

Ha lemaradtál volna az augusztus huszadikai élő közvetítésről, ne csüggedj, most felvételről megtekintheted a Microsoft, az EA és a Sony sajtótájékoztatóját is - minden bejelentésről első kézből értesülhetsz.

GC 2013: A Killzone: Mercenary-dózis

Ne feledkezzünk meg a PlayStation Vitára érkező Killzone-ról sem, a Gamescom kapcsán a handheld FPS sem maradt szárazon. A "szokásos" anyaggal szolgálhatunk, azaz képekkel és egy trailerrel.

GC 2013: PS Vitára is jön az új Broken Sword

A közösségi finanszírozásból készülő Broken Sword: The Serpent’s Curse hosszú évek után az első új kaland lesz a népszerű univerzumban. A platformlista az idei GC-n kibővült a Sony handheldjével is.

GC 2013: Látnivalókon az új Sherlock Holmes

A detektívjátékok szerelmesei újabb kiemelkedő darabbal gazdagodhatnak még az idén. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments jelentős változáson esett át a legutolsó rész óta, s ez nem csupán a grafikát takarja.

GC 2013: Előzetest kapott a Warface

Még nem tudni, hogy mikor nyílnak ki a Warface kapui a nagyközönség számára Európában, tény, hogy még mindig a zárt bétateszt zajlik. A Gamescomra egy új trailerrel készül a Crytek.