Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Rekordot döntött az idei rendezvény

A múlt héten Kölnben megrendezett Gamescom méltán lett a világ egyik legnagyobb játékkiállítása: 340 ezer látogató kereste fel, akik 88 országból érkeztek. A show legjobb játéka a Bungie-féle Destiny lett.

Frissítve: Megint elhasalt a Shadow of the Eternals

Ahogy arra lehetett számítani, sikertelenül zárult a Shadow of the Eternals második Kickstarter-kampánya is. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a projekt sorsa, a fejlesztők nem mondtak még konkrétumokat.

Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?

Egy NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint már javában készül a Space Hulk: Deathwing a Streum On Studio boszorkánykonyhájában. A Warhammer 40K-s cím FPS lesz és az Unreal Engine 4-et használja.

Amnesia: A Machine for Pigs - rémes pillanatok

Egy YouTube-os mókamester idő előtt rátette a mancsát az új Amnesiára, és összeállított egy háromperces montázst a játék legparásabb pillanataiból. Ha nem félsz a spoilerektől, tekintsd meg Te is!

Dark Souls II - a teljes élőszereplős trailer

Nagy idézőjelekkel nevezhető csak élőszereplős előzetesnek a Dark Souls II új trailere, az ugyanis inkább egy kulisszák mögé bevezető videó: így készült a főhős sokat látott páncélzata.

GC 2013: F1 2013-screenshotok érkeztek

Az utolsó gamescomos anyagokat gyűrjük le éppen, köztük az új F1 2013-screenshotokat is, amiken nemcsak napjaink versenyzőit nézhetitek meg, de a klasszikus pillanatokból is kaptok egy kis ízelítőt.

Jöhet az Evil Genius-folytatás

Nyílt levélben igyekezett megnyugtatni a rajongókat a Rebellion Developments: szeretne teljes értékű folytatást készíteni az Evil Geniushöz, addig viszont kénytelenek leszünk beérni egy új facebookos epizóddal.

GC 2013: Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Nem mondhatnánk, hogy a Yaiba: Ninja Gaiden Z kapcsán termékeny volt az idei Gamescom, mindössze tizenöt artworköt sikerült bezsebelnünk a játékról - ezeket helyben megnézhetitek.

Négymillió példánynál jár a Tomb Raider

Az új Tomb Raider volt a legjobban fogyó epizód a sorozat történetében, hiába múlták alul az eladásai a Square Enix várakozásait. Most már a Sleeping Dogs is nyereséges, eddig kellett várni erre.

Óriási siker az EA-s Humble Bundle

Rekorder az EA-s Humble Bundle, az akció keretében még sosem volt olyan csomag, ami ennyi pénzt hozott volna a konyhára. Mondjuk érthető, a kiadó masszív anyaggal kedveskedett a vásárlóknak!