Hírarchívum - 2013. augusztus

Traileren a CoD: Black Ops 2 - Apocalypse

Ma jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó DLC-je, az Apocalyse - elsőként Xbox 360-ra. Ennek apropóján az Activision még egy előzetessel szeretné nyomatékosítani vásárlási szándékainkat.

Viszlát, Microsoft Pontok!

Megtörtént végre, amire mindenki várt, a Microsoft kivezette az Xbox Live fizetőeszközéül szolgáló Microsoft Pontokat - mostantól valódi pénzt használhatsz minden vásárláshoz.

EA: free-to-playt mindenhová

Peter Moore szerint az Electronic Arts számára az a fontos, hogy a rajongók bármikor, bárhonnan elérhessék a kedvenc sorozataikat, és ezzel egybevág, hogy mindegyiknek legyen free-to-play kivetülése is.

Launch traileren a Madden NFL 25

Holnap kerül boltokba a Madden NFL-sorozat idei epizódja, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. A rövid előzetes múltidézéssel indít, aztán gyorsan végigveszi a fontosabb újdonságokat.

Diablo III: Reaper of Souls - jöhet konzolokra is

A Blizzard egyelőre kizárólag PC-re jelentette be a Diablo III kiegészítőjét, azonban a fejlesztők nyilatkozatai alapján nagyon úgy néz ki, hogy később konzolokra is elkészülhet a Reaper of Souls.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!

Tíz percig mozog a DriveClub

Egy hosszabb gameplay felvételt szereztünk a PlayStation 4-re érkező DriveClubról. Négy brutális verda volánja mögé pattanhatunk és szelhetjük az országutakat, miközben barátaink pontjait döntögethetjük.

Neverwinter - itt a Fury of the Feywild expanzió

Bővült egy nagyot a Cryptic Studios MMO-ja, a Neverwinter. Az új zónát, tárgyakat és ellenségeket tartalmazó Fury of the Feywild már éles, szeretettel várja az aktív és a passzív játékosokat.

Videón a Nintendo Wii U exkluzívjai

Rákapcsol a Nintendo? Véletlenül sem kell leírnunk a Wii U-t a két next-gen konzol árnyékában, elvégre olyan címek jönnek rá az következő hónapokban, mint a Wind Waker HD, a Super Smash Bros. és a Super Mario Bros. U.

Kiszivárgott a PSN-re a Grand Theft Auto V

Mármint nem a teljes játék, csupán az előtöltésre szolgáló 18 gigabyte-os adatmennyiség. A klienst azóta eltávolították az európai PSN-ről, ám a Rockstar még így is "mélységesen csalódott".