Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Befutott a Murdered: Soul Suspect-trailer

A Murdered: Soul Suspect sem maradt Gamescom-előzetes nélkül, a kétperces felvételen ráadásul egy új karakter is feltűnik: ő egy szemtanú, aki látta hősünk megölését és a tettest is.

GC 2013: Mobilokon támad fel a Dungeon Keeper

Évek óta könyörögnek a rajongók az EA-nek, hogy nyúljon hozzá a Dungeon Keeper-sorozathoz, és tessék, megtette! Más kérdés, hogy nem éppen úgy, ahogy azt vártuk: az új játék kizárólag mobilokra jön.

GC 2013: Miről szól majd a Gran Turismo-film?

Lássuk be, a Need for Speed-film gondolatát hamarabb megemészti az ember, mint a Gran Turismóét, elvégre abban vannak rendőrök, meg illegális versenyzés, ami Hollywoodnak mindig bejön. De a Gran Turismóban?

GC 2013: Rime - új játék a Deadlight alkotóitól

Még a tegnapi Sony-konferencián mutatkozott be a Rime: a Deadlight mögött álló Tequila Works ismét rendhagyó alkotással készül, jóllehet ezúttal nem kicsit befolyásolta Fumito Ueda munkássága.

GC 2013: Star Wars-kártyajáték jön mobilokra

Star Wars-kártyajátékot készít mobilokra a Konami, a Star Wars: Force Collection ráadásul free-to-play lesz, a fejlesztők a különböző extra lapok és a játékbeli valuta után kérnének csak pénzt.

GC 2013: Traileren a Sonic: Lost World

Durván két hónapot kell még várni, míg megjelenik a Super Mario Galaxy Sonic-fazonra átalakított változata. A Sega egy gameplay trailerrel igyekszik átsegíteni a rajongókat a szűkös heteken.

GC 2013: Íme, a Dead Island: Epidemic

A Deep Silver ígéretéhez hűen bemutatta a Dead Island világában játszódó MOBA-t, a Dead Island: Epidemicet. Az első részletek mellé öt screenshotot sikerült bezsebelnünk egyelőre.

GC 2013: Unreal 4-es játék a Fable Legends

Beesett némi plusz infó a Fable Legends kapcsán, és három screenshotot is szereztünk a sorozat Xbox One-exkluzív epizódjáról. A legfontosabb újdonság: a játékot az Unreal Engine 4 hajtja.

GC 2013: Itt az új CryEngine

A Crytek bejelentette a CryEngine legújabb verzióját, és bár túl sok részletet nem közölt vele kapcsolatban, az kiderült, hogy a fejlesztőcég a jövőben elhagyja a számozást a motor neve mögül.

GC 2013: Egy kis gameplay az Alien Rage-ből

Előzetes érkezett a City Interactive új FPS-éből, az Alien Rage-ből is: a másfél perc alapján viszonylag határozottan kijelenthetjük, hogy inkább a ravaszt kell majd húznunk, és nem pedig gondolkodnunk.