Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Látnivalókon a The Crew

A Ubisoft jövőre megjelenő autós játéka is hallatott magáról a Gamescomon, ennek apropóján egy közel ötperces gameplay felvételt és néhány screenshotot szereztünk be a címről.

GC 2013: Képeken a Dead Rising 3

Nyolc új screenshotot kaptunk a Dead Rising harmadik részéről, az Xbox One-exkluzív cím most járműfronton mutatkozik be némileg más szemszögből: az összetákolt járgányokat is láthatjátok a képeken.

GC 2013: Játék készül a Terminátor alapján

Ugyanaz a cég, amelyik a Rambo-filmeket is feldolgozza, lecsapott a Terminátor-jogokra: már készül is az első adaptáció, amely a hangzatos Terminators: The Video Game címet kapta.

GC 2013: Csökken a PlayStation Vita ára

Mielőtt elfelejtjük: a Sony a tegnapi sajtókonferenciáján bejelentette, hogy azonnali hatállyal csökkenti a PlayStation Vita árát. Új játékokat is bejelentett a konzolra, köztük a Borderlands 2-t.

GC 2013: Bemutatkozik az XCOM: Enemy Within

Erre a bejelentésre is számítottunk: a Firaxis Games előrukkolt az XCOM: Enemy Withinnel, ami a tavaly megjelent XCOM-játék kiegészítője lesz. Nem is kell rá sokat várni, novemberben jelenik meg.

GC 2013: Bejelentették a Diablo III kiegészítőjét

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatták a Diablo III első kiegészítőjét, ami a Reaper of Souls alcímet kapta. Sötétebb hangulatot, egy új kasztot és más finomságokat is ígér a Blizzard!

GC 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2 dátum

A Konami megerősítette, hogy a Castlevania: Lords of Shadow 2 február végén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A srácok már régóta adósak voltak a dátummal, végre ezt is kipipálhatjuk.

GC 2013: Forza Motorsport 5 látnivalók

Az Xbox One egyik legfigyelemreméltóbb exkluzív címe a Forza Motorsport 5, amelyből most egy csokor screenshot és egy hamisítatlan gameplay videó látott napvilágot. Autó-őrültek, figyelem!

A jövő hónapban jön a Shadow Warrior

A Devolver Digital bejelentette, hogy a Flying Wild Hog boszorkánykonyhájában készülő Shadow Warrior-remake szeptember végén jelenik meg PC-re. Ennek apropóján egy vadi új előzetessel is szolgálhatunk.

GC 2013: Ilyen lesz a UFC

Az EA sajtókonferenciáján bemutatkozott a legújabb UFC-játék is, amit az Ignite motor hajt majd és 2014 tavaszán jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az alfaverzióból származó képsorokat is megtekinthetjük.