Hírarchívum - 2013. augusztus

Killer Instinct - jövőre jön a "második évad"

Most már nagyjából mindent lehet tudni arról, hogyan és mennyit kell majd fizetni az egyébként ingyenesen letölthető Killer Instinctért. A Microsoft szerint addig jönnek új harcosok a játékhoz, míg az Xbox One piacon van.

PC-re is megjelent Sid Meier új játéka

Csak ideiglenesen volt iOS-exkluzív Sid Meier legújabb saját tervezésű játéka: az Ace Patrol végül a Steamen is letölthetővé vált, igaz, a PC-s változat nem free-to-play, tíz eurót kell fizetni érte.

Nem lesz évente jelentkező sorozat a Battlefield

A DICE nem akar és nem is tud évente új Battlefieldet készíteni, és az Electronic Arts szerint ez jól is van így: mostantól a Titanfall és a Star Wars: Battlefront válthatja majd az aktuális BF-et.

Assassin's Creed IV - fejlesztői okosságok

Ezúttal a Gamescomon látott demót nézhetjük meg újra, ám ezúttal fejlesztői kommentárral megspékelve. Az emlékeket nem árt feleleveníteni, főleg, hogy számos érdekességet megtudhatunk a játékról.

Tropico 5 - az első képek

Befutottak az első screenshotok a Haemimont diktátoros stratégiai játékából, amely 2014 folyamán érkezik PC-re, Macre és Xbox 360-ra. A játékmenet továbbfejlődött, ahogy a látvány is - tekintsd meg!

Grand Theft Auto V - holnap jön az új előzetes

Jó szokásához híven a Rockstar Games jó előre berangozta a Grand Theft Auto V legújabb trailerét, amely csütörtökön, azaz augusztus 29-én landol az interneten. Nem árt bevésni a noteszetekbe!

Launch traileren a Lost Planet 3

A tengerentúlon már kapható a Capcom várva-várt játéka, hozzánk pénteken, azaz augusztus 30-án érkezik a Lost Planet 3. A közismert fagyos bolygóra térhetünk vissza, igaz, egy előzménytörténet keretében.

Xbox One - a Day One kiadások részletei

Az Xbox One first-party játékaiból Day One kiadás is kapható lesz, ilyen exkluzív tartalommal érkező kiszerelés érkezik majd a Forza Motorsport 5-ből, a Dead Rising 3-ból és a Ryse-ból is.

Dead Island: Epidemic - jelentkezz a bétatesztre!

Lehet jelentkezni a Dead Island: Epidemic zárt bétatesztjére, ehhez nincs más teendőtök, mint kitölteni egy regisztrációs űrlapot, majd drukkolni azért, hogy beválogassanak titeket.

Sokáig bírja a Logitech új gamer egere

A vezeték nélküli egereket általában azért gyűlöljük, mert sokat kell bennük akkumulátort cserélni, vagy ha azt nem is, a töltésükkel mindenképpen szöszölni kell. A Logitech G602 1400 óráig is kibírja állítólag.