Hírarchívum - 2013. szeptember

TGS 2013: Traileren a Final Fantasy XV

Az egykoron Final Fantasy Versus XIII néven futó JRPG-t immáron FFXV címmel keressétek. Az alkotás egyébként már hét éve készül, reméljük, hogy jövőre már tényleg a boltokba kerül.

TGS 2013: Soul Calibur: Lost Swords trailer

Tegnapra két screenshot jutott, ám a Tokyo Game Show startjára már befutott a free-to-play bunyós cím első előzetese is egy raklapnyi kép társaságában. Meglehetősen látványosnak ígérkező játékról van szó.

TGS 2013: Deep Down gameplay

Ahogy a Capcom megígérte, az idei TGS-en hosszabban is betekinthetünk az időutazás témáját boncolgató Deep Downba. Páncélos hősünk éppen egy hátborzongató kazamata megtisztításán ügyködik.

TGS 2013: Befutott a Knack előzetese

A Japan Studio animációs filmekből merített játéka, a Knack sem maradt látnivaló nélkül. Ezúttal a masszív csatákba tekinthetünk bele, s némi átvezető jelenetet is bevágtak, ékes japán szinkronnal fűszerezve.

TGS 2013: Ötmillió eladott PS4 márciusig?

A Sony azt reméli, hogy 5 millió PlayStation 4-et passzolnak el 2014 márciusáig. A japán cég tegnap tartott sajtókonferenciát a Tokyo Games Show alkalmából, itt ismertette a terveit.

TGS 2013: Videón a Lightning Returns: FFXIII

Természetesen a Lightning Returns: Final Fantasy XIII sem hagyhatja ki a tokiói rendezvényt, hangulatosan összerakott kedvcsinálót kaptunk a bájos Lightning megható és akciódús kalandjáról.

TGS 2013: Dark Souls II - dátum, képek, trailer

A Namco Bandai nem ment üres kézzel az idei TGS-re: a kötelező látnivalók mellett pontos megjelenési dátummal szolgált a Dark Souls II-t illetően, valamint a két gyűjtői kiadásról is lehull a lepel.

TGS 2013: 12 percig mozog a Metal Gear Solid 5

Ha kimaradt volna a korábbi Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-prezentáció a Sony konferenciáján, akkor tekintsd meg most a felvételt teljes hosszában. Kojima bátyó csapata ismét kitett magáért.

GTA V - egy nap alatt 800 millió dollár bevétel

A Take-Two becslései szerint a Grand Theft Auto V mindössze egy nap alatt 800 millió dollár bevételt ért el Észak-Amerikában és Európában együttvéve. A Rockstar Games felülmúlta önmagát, ez nem vitás.

TGS 2013: Mozgásban a Sonic: Lost World

A Sega és a Nintendo egy vadonatúj háromperces előzetessel kedveskedett a kék sündisznó rajongóinak. A kedvcsináló a játék mechanikáját mutatja be, Sonic ismét a világ megmentésén szorgoskodik.