Hírarchívum - 2013. szeptember

TGS 2013: Képeken a D4

Öt új screenshotot hozott az idei Tokyo Game Show D4: Dark Dreams Don’t Die-fronton: ha nem emlékeznétek, ez lesz a Deadly Premonition alkotójának Xbox One-exkluzív játéka.

Xbox One - csak fektetve használd

Valószínűleg érdekelt néhány embert, mert a Microsoft külön is lenyilatkozta: az Xbox One-t úgy tervezték, hogy fektetve használjuk, és csak és kizárólag saját felelősségre állítsuk fel a gépet.

TGS 2013: PlayStation Eye - a Kinecthez hasonló

A Sony szerint, ha nem is azonnal, de a PlayStation 4 új kamerája is tud majd a Kinecthez hasonló funkciókat, például a menüben történő navigálás neki sem okozna gondot. De van ennél tovább is.

Késik a World of Warplanes

Az eredeti tervekkel ellentétben csak novemberben rajtol el a Wargaming legújabb fejlesztése, a World of Warplanes. Az indok a szokásos: kell még egy kis idő a munkálatok befejezéséhez.

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.

Assassin's Creed IV - traileren a multiplayer

Az Assassin's Creed IV: Black Flag is megkapta a maga multiplayer előzetesét, amiben a kalózok válogatás nélkül gyilkolják egymást - néha kicsit belemenősebben, de többnyire árnyékból, meglepetést okozva.

Grand Theft Auto V - megvan az egymilliárd

Az elemzők egy hónapot adtak neki, a Grand Theft Auto V pedig köszönte szépen, alaposan túlszárnyalta a várakozásokat: három nap alatt egymilliárd dollárt hozott a játék a készítők konyhájára.

Három Valve-bejelentés is várható a jövő héten

Egy tegnap fellőtt teaser oldal tanúsága szerint három bejelentéssel is készül a Valve a jövő hétre, az elsőt már hétfőn megejti a fejlesztőcég. A Steam Boxról szinte biztosan szó lesz, de a Half-Life 3-ról is pletykálnak persze.

Kontrollerkiegészítő érkezik az Apple-kütyükhöz

Nyár óta tudjuk, hogy az iOS hetedik főverziója már támogatja a third-party gamer kiegészítőket, de a dolog mostantól válik érdekessé, hogy a gyártók elkezdik bemutatni az ilyen kütyüiket.

Launch traileren a régi-új Zelda

Amerikában mától kapható a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-változata, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Alighanem az ősz egyik leginkább várt Wii U-címével van dolgunk.