Hírarchívum - 2013. szeptember

Elemzők: next-gen gépekre is jöhet a GTA V

A Robert W. Baird elemzői szerint valószínű, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni a Grand Theft Auto V, de ha ez így is lesz, akkor is csak a 2014-es premier képzelhető el.

TGS 2013: Folytatódik a Gravity Rush?

A Tokyo Game Show során egy új Gravity Rush-teasert is levetített a Sony, és bár konkrét bejelentéssel nem készült, a találgatások szerint a PS Vitás játék folytatásáról lehet szó.

Diablo III - az offline módról ne is álmodjunk

Lehet, hogy az aukciós házról lemondott a Blizzard, de az offline módot nem vezeti be: a konzolos változatokkal ellentétben PC-n továbbra is csak állandó internetkapcsolat mellett játszhatunk majd.

TGS 2013: Monster Hunter érkezik PS Vitára

Mérföldkőhöz érkezett a Monster Hunter-sorozat, a Monster Hunter Frontier G a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi - ez az első olyan Monster Hunter, ami a kézikonzolra is megjelenik.

A jövő héten kiegészül a Van Helsing-játék

Új játszható osztállyal bővül a The Incredible Adventures of Van Helsing, a magyar fejlesztésű akció-RPG. A Thaumaturge a hunterek egyik ritka típusa, szakterülete a mágia és a misztikus képességek használata.

Novemberben jön a SimCity: Cities of the Future

Két hónap múlva landol a SimCity első komolyabb kiegészítője, a Cities of the Future, melyben 50-75 évet ugrunk előre az időben. Városunk biztonságáért drónok felelnek, futurisztikus tornyokat emelhetünk és így tovább.

TGS 2013: Videón a bővített Naruto-játék

A tokiói rendezvény apropóján új előzetest kapott a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Full Burst, amely további fejezetekkel, karakterekkel, kosztümökkel és küldetésekkel bővíti az alapjátékot.

TGS 2013: Dynasty Warriors 8 kedvcsinálók

A Tecmo Koei nem hagyja sokáig parlagon a Dynasty Warriors-sorozatot, a jelenlegi generációs gépekre még idén landol a játék kibővített változata, az Xtreme Legends, jövőre pedig PS4-re is. Egy sor látnivalóval szolgálhatunk.

Traileren a Gran Turismo-dokumentumfilm

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Gran Turismo-sorozat, ennek apropóján a Sony egy dokumentumfilmet készít KAZ: Pushing the Virtual Divide címmel. A film a könyörtelen kihívásról és a versenyzésről szól.

TGS 2013: Tizenöt percig mozog a Rain

Most teljes egészében végigülhetjük a Sony Japan új játékának demóját, amit az idei TGS-en próbálhatnak ki az érdeklődők. Szellemfiú keresi barátját, de vigyázz, mert az eső-áztatta utcákon veszedelmes entitások lesnek rá!