Hírarchívum - 2013. szeptember

Decemberben leáll a Warhammer Online

A Mythic bejelentette, hogy december végén leállnak a Warhammer Online: Age of Reckoning szerverei. Mivel a licenc lejár, az érdeklődés pedig lankad, így nincs értelme folytatni az MMO üzemeltetését.

NBA Live 14 - itt az első trailer

Kedd óta tudjuk, hogy mikor kerül a boltokba az NBA Live 14, most pedig az első gameplay trailert is megkaptuk az EA Sports jóvoltából. Kyrie Irving és Raymond Felton mutat be nekünk pár látványos megmozdulást.

Wii U-n is tiszteletét teszi a Wii Sports

Fitneszre és sportra kihegyezett Nintendo Directet láthattunk a minap, a műsor két fontosabb bejelentést hozott: az egyik a Wii Fit U-val kapcsolatos, a másik pedig a Wii Sports visszatéréséről szól.

Film készülhet a Dante's Inferno alapján

Egyre nagyobb az esély arra, hogy film készülhet a Visceral Games-féle Dante's Inferno alapján. Lapértesülések szerint az új Evil Dead rendezője, Fede Alvarez bábáskodna az adaptáció felett.

PC-re is megjelenik az ArmA Tactics

Ahogy azt a Bohemia Interactive korábban sejtetni engedte, PC-re is megjelenik az ArmA-sorozat stratégiai mellékága, sőt a Steam Early Access keretei között már játszható is a program.

iPhone-ra jön az új Riddick-játék

Bemutatkozott a legújabb Riddick-játék, és bár ezt is Vin Diesel csapata fejleszti, valószínűleg még nem az a projekt, amit a múlt héten, interjúkban kezdett el teaselni a színész.

Képeken a Soul Calibur: Lost Swords

Befutottak az első screenshotok a Soul Calibur free-to-play változatáról, és bár a két kép éppen csak megteszi ízelítőnek, legalább a holnap kezdődő Tokyo Game Show alatt többet is megtudhatunk.

Méretes javítással érkezik a Gran Turismo 6

Már a megjelenés napján egy nagyobb javítást kell letölteniük a Gran Turismo 6-játékosoknak, és az ígéretek szerint az elkövetkező tizenkét hónapban is folyamatosan kapják majd a patcheket.

Ingyen Far Cry 3 a PlayStation Plus-tagoknak

Most, hogy tudjuk, hogy Xbox Live-on a Rainbow Six: Vegas jár ingyen a Gold-előfizetőknek, nézzük a másik oldalt is: a Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek kínált ajándékokat októberre.

Konzolokra is jön a Mighty No. 9

Brutális ütemben gyarapodik a Mighty No. 9 Kickstarter-kampánya, a jelenleg 252 százalékos gyűjtés pedig azt is jelenti, hogy nemcsak számítógépekre, de konzolokra is megjelenik a játék.