Hírarchívum - 2013. szeptember

TGS 2013: Crimson Dragon - dátum és előzetes

A Tokyo Game Show-n vadonatúj képsorok láttak napvilágot a Panzer Dragoonról elhíresült Yukio Futatsugi új játékából, a Crimson Dragonról. A cím az Xbox One premierjére készül el, de nem lesz teljes árú játék.

The Vanishing of Ethan Carter - részletek és képek

Azt tudtuk, hogy a People Can Fly-ból kivált tagokból alakult The Astronauts már javában készíti első játékát, amely egy igazi horrorjátéknak néz ki, melankolikus hangulattal, hulló falevelekkel és vérrel. Itt vannak a részletek!

Filmsebességgel pörög a Forza Motorsport 5

A Microsoft fogott egy valódi McLaren P1-et, majd állóképsorozattal plakátolta ki a pálya szélét. A sebesen száguldó autón egy kamera kapott helyett, s képekből immár mozgókép lett. Ütős marketinganyag a Forza 5-höz.

TGS 2013: Még több Deep Down

A tegnapi gameplay után befutott a rendes előzetes is néhány screenshot társaságában, illetve a tömény játékmenet sem marad el: erről egy tízperces felvétel gondoskodik. A Capcom bőkezűnek mutatkozott a TGS-en.

Hiánycikk lehet a PlayStation 4 a briteknél

A Sony-hoz közeli források szerint hiánycikk lehet a PlayStation 4 a briteknél. Előfordulhat, hogy akár a premiert követő négy hónapban sem kapnak elegendő utánpótlást a boltok. A gyártó szerint mindez elkerülhetetlen.

TGS 2013: Mozog a Soul Sacrifice Delta

Keiji Inafune sötét hangulatú akciójátéka sem marad bővített kiadás nélkül, ez lesz a Soul Sacrifice Delta, amely két videóval is képviselte magát az idei Tokyo Game Show-n. Az új trailer mellett az intrót is megtekinthetjük.

TGS 2013: Ace Combat: Infinity - trailer és képek

A PS3-as free-to-play Ace Combat sztorija kissé hihetetlen: aszteroidák csapódtak a Földbe, a katasztrófa után káosz dúl a világon, háborúk tépázzák az emberiséget. S persze a légi harc sem maradhat el.

TGS 2013: Dragon Ball Z: Battle of Z látnivalók

A Namco Bandai megerősítette, hogy 2014 elején Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a Dragon Ball Z: Battle of Z. A TGS alkalmából az előrendelői akcióra is fény derült, negyven kép és egy trailer mellett.

TGS 2013: Anime készül a Bayonetta alapján

A Platinum Games a Tokyo Game Show során jelentette be, hogy egész estés anime készül a Bayonetta alapján. Japánban novemberben lesz a mozipremier, az első előzetest már láthatjátok is belőle.

TGS 2013: Előzeteseket kapott az új Yakuza is

Két előzetest is kapott a Yakuza Restoration a Tokyo Game Show apropóján, és bár mindkettő japánul szól hozzánk, azért kapunk némi ízelítőt a sztoriból és a játékmenetből is.