Hírarchívum - 2014. január

Pachter: csökken a PS3 és az Xbox 360 ára

Michael Pachter játékipari elemző belenézett a kristálygömbjébe, és azt jósolta belőle, hogy hamarosan csökken a PS3 és az Xbox 360 ára. Ami még érdekesebb, hogy szerinte ez már februárban megtörténhet.

Brit toplista: töretlen a FIFA 14 sikere

Érkezhetne már valami új játék, mert kezd unalmas lenni, hogy a brit toplista alig változik: múlt héten is a FIFA 14 volt a legkeresettebb cím, ez már sorban az ötödik aranyérme a játéknak.

Indul a Rabbids - Invázió

Ha szereted a Rayman-univerzum vérnyulait, és Nickelodeon is van otthon, érdemes most azonnal odakapcsolni: nemsokára indul a Rabbids-sorozat alapján készült animációs sorozat.

Fejlesztői naplón a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Fejlesztői naplósorozat indult Yaiba: Ninja Gaiden Z témában, amely a játék háttérmunkálatait hivatott bemutatni. Az első epizód még meleg, kattintsatok egyet, hogy rávethessétek magatokat!

Evolve - íme, a negyedik kaszt

A Game Informer lerántotta a leplet a Turtle Rock Studios kooperatív lövöldéjének negyedik karakterosztályáról is. A medic - bármilyen hihetetlen - gyógyítja csapattársait, de csodákra nem képes. Vagy igen?

A hónap végén jön a Loadout

Újabb free-to-play lövöldével bővül a Steam felhozatala. A Loadoutot habár könnyed hangulattal vértezték fel, nem szűkölködik vérben. A korai változat már elérhető, a végleges verzió január utolsó napján élesedik.

Élőszereplős trailert kapott a Driveclub

Az sem biztos, hogy hivatalos, de rajongói filmecskének túl profi kedvcsinálót kaptunk az Evolution Studios autós címéről. Az utcai versenyzők egy külvárosi bisztróban találkoznak, mint hajdanán.

Még több bizonyíték a PC-s GTA V-ről

A Rockstar még mindig nem jelentette be a Grand Theft Auto V számítógépes verzióját, de egyre több jel utal arra, hogy a jövőben mégis megjelenhet a port. Az AMD driverében újra feltűnt a játék, de egy tavalyi hibalistában is utalnak rá.

Titanfall - még több gameplay

Javában zajlik a Respawn Entertainment játékának zárt alfatesztje, de hiába a titoktartási kötelezettség, annak rendje és módja szerint szivárognak ki a látnivalók a korai változatról. Közel húsz percen át mozog a Titanfall.

Már készül a Forza Horizon 2?

Életjeleket adott a Forza Horizon 2, miután a sorozatban szereplő autógyártó, az Ultima Sports meghosszabbította szerződését a Microsofttal. A jelek szerint idén újabb Forza-mellékágat kapunk.