Hírarchívum - 2014. január

Mozgásban a Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Mint ismert, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare osztott képernyős móddal is fel lesz vértezve, a PopCap most ezt a fícsört prezentálja nekünk. Hatalmas ökörködések várhatóak a kanapén.

The Wolf Among Us - traileren az Episode 2

A jövő héten érkezik a The Wolf Among Us: Episode 2 – Smoke & Mirrors, a Telltale Games így elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy előzetessel kedveskedjen a felnőtt témákat boncolgató kalandjátékról.

The Elder Scrolls Online - gigászi trailer érkezett

A Bethesda bemutatta a The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát, ráadásként pedig egy nagyon hosszú és nagyon hangulatos cinematic trailert is kiadott az áprilisban érkező MMORPG-hez.

5,86 millió Wii U-t adtak el eddig

Noha a Nintendo karácsonya viszonylag jól sikerült, és ez nyereséget szült az elmúlt az időszakra, a látszat csal: a következő negyedévtől a cég sem remél túl sokat, és veszteséges üzleti évet vár.

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Képeken a The Order: 1886

Kicsit olyan érzésünk van, mintha ugyanazokat a képeket nézegetnénk a The Order: 1886-ról, csak más-más szögből, de ettől függetlenül örülünk minden látnivalónak - úgyis ritkán hallunk a játék felől.

Százmillió játékosnál jár a World of Warcraft

Több mint százmillió játékost számlál a World of Warcraft, jelentette be a Blizzard egy infografika társaságában. Fun fact: ez kétszer annyi embert jelent, mint amennyien Dél-Koreában élnek.

Így kárpótolja a Battlefield 4-játékosokat a DICE

Kárpótolni szeretné a Battlefield 4 miatt felháborodott játékosokat a DICE, ezért február 1-től, a Player Appreciation Month keretei között minden nap meglepi őket valami aprósággal.

Launch traileren a Broken Age

A támogatók után végre a nagyközönség is belekóstolhat a Broken Age első fejezetébe. A Double Fine régóta várt kalandjátéka tegnap óta érhető el a Steamen, ennek apropóján itt a launch trailer.

Hivatalos PS1/PS2-emulátort kap a PS4?

Lapértesülések szerint a Sony egy olyan emulátoron dolgozik, amely a PlayStation Now streaming-szolgáltatás nélkül is lehetővé tenné a PS1-es és PS2-es játékok futtatását PS4-en.