Hírarchívum - 2014. január

Így frissül majd a Hearthstone

Kiderült néhány konkrétum azzal kapcsolatban, hogy frissítené majd a Blizzard a Hearthstone: Heroes of Warcraftot. Az ingyenes tartalmak mellé fizetős újdonságok is érkeznek.

Megjelent az új Dungeon Keeper

Mától tölthető le az új Dungeon Keeper, pontosabban az a reboot, amit még mobilokra jelentett be az Electronic Arts tavaly nyáron. Az anyag free-to-play, ergo a kipróbálásán nem veszíthettek.

Európába jön az új PlayStation Vita

A várakozásoknak megfelelően a Sony ma bejelentette, hogy Európában is kapható lesz az új, vékonyabb és könnyebb PlayStation Vita, egyelőre azonban csak a brit premier dátumát árulta el.

Ez a Nintendo nagy terve

Satoru Iwata, a Nintendo elnök-vezérigazgatója a minap egy befektetőknek tartott összejövetelen vázolta fel a kiotói vállalat rövid- és hosszútávú terveit. A fókusz elsősorban a Wii U-n lesz, de a cég egy új piacon is gondolkodik.

Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

A Sony bejelentette, hogy több mint kétmillió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból világszerte, valamint megígérte, hogy hamarosan elárulja, mikor érkeznek a játék multis DLC-i.

Dark Souls II - tizenkét perc gameplay

Ismét belenézhetünk a From Software szerepjátékába, amely a Sony saját műsorában került terítékre. A prezentőrök alaposan beleássák magukat a lehetőségekbe és a harcokba. Kövessük őket!

Így játszunk a Google Glassen

Az okosszemüveg is egy olyan kütyü, amivel játszani lehet. A Google a minap egy minijáték-gyűjteményt adott ki Glassben rejlő lehetőségeket bemutatva. Hangunkkal és gesztusainkkal irányíthatjuk a vidám alkalmazásokat.

Diablo 3: Reaper of Souls - ilyen a gyűjtői kiadás

A Blizzard végre leleplezte a Diablo 3: Reaper of Souls - Collector's Editiont, amely számos extrával kényezteti a rajongókat. A 80 dollárba kerülő csomagban számos ingame és kézzel fogható finomságot találunk.

Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

Októberben jön hazánkba az Xbox One?

Masszív pletykazuhatag érkezett a Microsoft háza tájáról. A NeoGAF-re posztolgató névtelen forrás szerint a redmondiak sok más ország mellett októberben hozzák el Magyarországra az Xbox One-t. S ez még semmi!