Hírarchívum - 2014. január

Blogajánló: Az orgyilkos árnyéka 2D-s

A női asszaszin HD-ban domborít, a Nintendo butít, az ügynökök árnyékra vetődnek, a Gamekapcsot pedig elárasztották a filmes blogok. Hogy lesz ebből ajánló?

Soul Calibur: Lost Swords - Ivy visszatér

Nagy adag látnivaló érkezett a free-to-play Soul Caliburhoz, amiket valószínűleg néhányan többször is átfutnak majd: a főszerepet ezúttal ugyanis Ivy kapja, aki továbbra sem szeret rétegesen öltözködni.

Traileren a Renegade-X

Bő egy hónap múlva rajtol el a Renegade-X nyílt bétatesztje, addig az új trailerrel kell beérnünk, ami bemutatja nekünk a Command & Conquer: Renegade hagyatékára építő játékot.

Megint az új Demon's Soulsról pletykálnak

Bár a Demon's Souls folytatásának bejelentését novemberre pletykálták, ez végül nem történt meg; ettől függetlenül aggodalomra semmi ok, mert most megint arról csicseregnek a madarak, hogy jöhet az új rész.

YouTube-videósokat pénzelt a Microsoft

A Microsoft és a Machinima közös kampányában az Xbox One-t kellett promózni, de természetesen nem lehetett rosszat mondani róla, és azt sem lehetett elárulni, hogy fizetett akcióról van szó.

Rejtélyes hibára panaszkodnak a PS4-tulajok

Rejtélyes hiba tizedeli a PlayStation 4-játékosok mentéseit, és látszólag játéktól független, hogy mikor fordul elő. A Sony állítólag már vizsgálja az ügyet, arról viszont még nem mondott semmit, hogy mikor jön a javítás.

E3 2014: A Microsoft expós tervei

A Microsoft Studios fejese, Phil Spencer megerősítette, hogy a júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expón újabb Xbox One-exkluzív játékokat lepleznek le. Meglepődtünk? Egyáltalán nem.

Titanfall - lehetséges a nyílt bétateszt

Miközben a rajongók irigylő pillantásokat vetnek a Titanfall zárt alfatesztjében résztvevőkre, a Respawn Entertainment illetékese a Twitteren elárulta, hogy nem zárja ki a nyílt bétateszt lehetőségét.

Dead State - még ebben a hónapban jön a demó

Mit szólnátok egy jó kis körökre osztott RPG-hez, amely a zombiapokalipszis közepén játszódik? Az egykori Troika-tagokból álló csapat alkotásának kipróbálható verziója még ebben a hónapban élesedik a Steamen.

Dead Rising 3 - itt az Operation Broken Eagle DLC

Tegnap egy masszív, 13 GB-ot nyomó frissítéssel jelentkezett a Capcom Vancouver, amely kitaposta az utat a mától elérhető DLC-nek, az Operation Broken Eagle-nek. Képeink és videónk is van róla.