Hírarchívum - 2014. január

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.

Tölthető a GRID 2 - Reloaded Edition

Új kiadást kapott a GRID 2, a Reloaded Edition viszont csak és kizárólag digitális formában érhető el. Nem meglepő módon bővített csomagról van szó, az alapjáték mellett az összes DLC is benne van.

The Witcher 3: Wild Hunt - next-gen marad

Gyakorlatilag semmi értelme elkészíteni a The Witcher 3 PS3-as és Xbox 360-as változatát, mert közel sem nyújtana akkora élményt, mint a next-gen gépeken. Közben Magyarországon új forgalmazót kapott a játék.

Rebootot kap a Chaos: The Battle of Wizards

Julian Gollop, aki egyebek mellett az X-COM miatt is ismerős lehet, újra előveszi a Chaos: The Battle of Wizards című klasszikusát, hogy Chaos Reborn címmel készítsen belőle rebootot.

Assassin's Creed III - problémák a fejlesztés körül

Az Assassin's Creed harmadik része többek szerint nem hozta azt a minőséget, mint a korábbi epizódok - nos, egy állítólagos fejlesztő szerint ez annak köszönhető, hogy maga a fejlesztés sem volt problémamentes.

Frissítve: Hearthstone - elindult a nyílt bétateszt

Mostanra Észak-Amerikában és Európában is elindult a tesztelés. Nincs más dolgod, mint letöltetni a Hearthstone: Heroes of Warcraft kliensét a hivatalos oldalról, aztán indulhat a zsugázás.

Az EA is fizetett a YouTube-videókért

Úgy tűnik, nemcsak a Microsoft, de az Electronic Arts is indított olyan YouTube-reklámos kampányt, ahol a hirdetők nem árulhatták el, hogy fizetett hirdetést készítenek. A két cég szerint rendben van a dolog.

The Last of Us: Left Behind - itt a bővített trailer

Megkaptuk a The Last of Us új kiegészítőjének bővített előzetesét, mostanra közel hárompercesre duzzadt a bevezető filmecske. A Left Behind című DLC-re február közepéig kell várnunk.

Ma jön az androidos Deus Ex: The Fall

A Square Enix kisebb meglepetéssel készült mára az androidos kütyükön játszóknak: ha minden igaz, még ma megjelenik a Deus Ex: The Fall a Google operációs rendszerére is.

Hivatalos a februári PlayStation Plus-kínálat

Bár korábban ugyanerről a felhozatalról pletykáltak, a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a hivatalos bejelentés is: a PlayStation Plus februári ajándékai között lesz a BioShock Infinite és a Metro: Last Light is többek között.