Hírarchívum - 2014. október

Ingyen kipróbálható a Return of the Obra Dinn

A Papers, Please-ről elhíresült Lucas Pope újabb furcsa és érdekes látványvilágú játékkal készül, melynek most a korai változatát bárki kipróbálhatja. Ha kedvelitek az egyedi játékokat, érdemes ránézni Return of the Obra Dinnre.

Látványos traileren a Halo: Nightfall

Új trailer érkezett a novemberben debütáló Halo: Nightfall sorozatból, melyben egy Jameson Locke nevű fejvadász és csapata kapja a főszerepet. A kattintás után megnézhetitek a több mint két és fél perces előzetest.

Lassan készülhetnek az Xbox One-screenshotok

Phil Spencer a Microsoft új generációs konzoljának képernyőkép-mentési funkciójáról nyilatkozott, melyből megtudtuk, hogy a cég ugyan dolgozik a problémán, az alapvetőnek tűnő képességre azonban kicsit még várni kell.

Képeken a Warhammer 40.000: Regicide

A Warhammer 40.000 asztali társasjáték megjelenése óta a disztópikus sci-fi fantasy univerzum sokat változott. Most hogy a széria a videojátékos közösséget is meghódította, a Regicide újra tradicionálisabb irányba indul.

Ingyen DLC-t kap a Shadow of Mordor

A Warner Bros. Interactive Entertainment kiadta a Middle-earth: Shadow of Mordor első és egyben ingyenesen letölthető DLC-jét, melyben egy új karaktert és néhány friss fegyverkiegészítőt is kapunk.

John Riccitiello visszatér

Az Electronic Arts előző vezérigazgatója másfél év után újra vezetői pozíciót kapott, a Unity játékmotor mögött álló céget fogja igazgatni a jövőben. A Unity mostani CEO-jából alelnök lesz.

A Metallica zárja az idei BlizzCont

A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.

HWSW: Egyeztetés kezdődik az internetadóról

A nemzetgazdasági miniszter egyeztetést kezdeményezett az internetadóról. A szakmai szervezetek forronganak, az internetes közvélemény kategorikusan elutasítja az új adónemet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Launch traileren a Sunset Overdrive

Jövő héten jelenik meg az Insomniac Games legújabb játéka, a Sunset Overdrive, amiből valószínűleg egy életre megtanuljuk: ha túl sok energiaitalt iszunk, ocsmány, hólyagos szörny lesz belőlünk.

AC: Chronicles - érkezhetnek még hasonló játékok

Alex Amancio, az Assassin's Creed: Unity kreatív rendezője beszélt arról az Eurogamernek, hogy számíthatunk még további Chronicles-szerű oldalnézetes játékokra, melyekben új helyszíneket járhatunk be.