Hírarchívum - 2014. november

Napi WTF: Csevegjünk japán diáklányokkal!

Már elég régen megfogadtuk, hogy nem keresünk logikát a japán játékokban. A Summer Lessont fogadjuk el annak, ami: egy PS4-es címről van szó, amelyben a Project Morpheusszal diáklányokkal "kommunikálhatunk".

Nyolcmillió Xbox One talált gazdára

A PlayStation 4 számai mellett befutottak a rivális masina adatai is. Noha a hónap elején a Microsoft úgy nyilatkozott, hogy közel 10 millió Xbox One-t szállított le a boltoknak, ténylegesen ennél kevesebb egység fogyott.

Mobilokra költöznek a gameboyos játékok?

A Nintendo kapcsán többször is szóba került már, hogy a kiotói vállalat korábbi sikercímei mobileszközökön is tiszteletüket tehetik. A legújabb levédett szabadalom szerint a Gameboy-éra játékaival pont ez történik majd.

Loadout - ilyen lesz a PS4-es verzió

Noha az Edge of Reality shootere PC-n már január óta elérhető, hamarosan PS4-re költözik. Ennek apropóján egy vadiúj trailert mutatunk a konzolos verzióról, melyben az ellenségeink, a kroadok kapják a főszerepet.

Eddig 15 millió PlayStation 4-et adtak el

A Sony nyolcadik generációs asztali konzolja újabb mérföldkőnél jár: immáron 15 millió egység talált gazdára a tavaly novemberi premier óta. A PS4-nek csupán egy hétre volt szüksége az utolsó egymillióhoz.

Megint késik a Raven's Cry

Sanda gyanúnk az, hogy valami nincs rendjén a Reality Pump kalózos témájú szerepjátékával. Nem ez az első eset arra, hogy a fejlesztők kénytelenek elcsúsztatni a Raven's Cry megjelenését. És nem is a második.

Megjelent iOS-re a 15 éves The Longest Journey

Múlt hét szerdán volt, hogy 15 éve megjelent a The Longest Journey, ennek apropóján pedig iOS-en is tiszteletét teszi a klasszikus játék. Az App Store-ból már tölthető, az érintőkijelzőre optimalizált változat.

Dupla traileren a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

Közel egy éve jelentették be a Kingdom Hearts HD 2.5 Remixet, és elvileg egy hét múlva meg is érkezik a PlayStation 3-exkluzív csomag. Most két új trailer is érkezett a játékból.

Itt az új Star Wars-film első teasere

Hát eljött a pillanat! Végre megérkezett első rövidke előzetes a jövő decemberben érkező hetedik Star Wars-filmről, a The Force Awakensből. Kattintsatok és ámuljatok a teaseren!

Lemondott a japán Xbox-főnök

Lemondott a japán Xbox-részleg vezetője, Takashi Sensui. Távozását az Xbox One szigetországbeli gyenge teljesítményével magyarázta. Sensui továbbra is a Microsoftnál fog dolgozni.