Hírarchívum - 2014. november

Assassin's Creed: Unity - ennyit sikerült javítani

Bár nem szoktunk a játékok javításairól ennyire részletesen beszámolni, ezúttal kivételt teszünk. Az Assassin's Creed: Unity hibái sok kellemetlenséget okoztak, így sokan kíváncsiak lehetnek, hogyan is sikerült az új patch.

Egész estés film a The Evil Withinről

Ha valami oknál fogva nem játszottál a Tango Gameworks idei horrorjátékával, vagy idejekorán beletört a bicskád, akkor itt a remek alkalom arra, hogy végigüld a sztorit az átvezetőkből összeollózott kétórás film segítségével.

E3 2015: Bemutatják a Level-5 új játékát

Bizony, jól olvastátok: több mint fél évvel a következő E3 előtt már szállingóznak az első infók a kiállításról. Már most tudjuk, hogy a Professor Layton és a zseniális Ni No Kuni fejlesztője új játékot mutat be a rendezvényen.

Videojáték készül A katedrális alapján

A The Dark Eye: Blackguards és The Whispered World fejlesztője, a Daedalic dolgozik a Ken Follett The Pillars of the Earth című regényéből készülő kalandjátékon, amelyből korábban TV-sorozat is született A katedrális címmel.

Két nap alatt nullszaldós lett a This War of Mine

Mindössze két napra volt szüksége a 11 Bit Studios legújabb játékának ahhoz, hogy visszahozza a fejlesztésére fordított költségeket. A háború borzalmait a civilek szemszögéből bemutató 2D-s alkotás abszolút sikeres.

Mobilokra is elérhető az Oddworld: Stranger's Wrath

Derült égből villámcsapásként kaptuk a hírt az Oddworld Inhabitantstól, hogy immáron a mobilokat is bevette az Oddworld: Stranger's Wrath, az eredetileg 2005-ben megjelent klasszikus Xbox-játék. Nosztalgiázásra tökéletes!

Elérhető a The Witcher Adventure Game

Fizikai és digitális formában is megjelent a The Witcher-játékok alapján elkészült társasjáték. Többféle hőst irányíthatunk a népszerű fantasy univerzum alapján megszületett táblán, és különféle küldetéseket teljesíthetünk.

A jövő héten jön a Game of Thrones-kalandjáték

A Telltale - jó szokásához híven - az utolsó pillanatban erősítette meg legújabb alkotásának megjelenési dátumát. A Game of Thrones-kalandjáték első epizódja Iron From Ice névre hallgat, és keddtől vethetjük rá magunkat.

Világrekorder a 8000 darabos Nintendo-kollekció

Egy 33 éves dubaji rendőr tulajdonát képezi a világ legnagyobb, több mint százmillió forint értékű Nintendo játék-, konzol- és relikviagyűjteménye, melyet a Guinness-világrekordok közé is regisztráltak.

63 milliónál jár a Star Citizen

Úgy tűnik, nincs erő, ami megálljt parancsolhat Chris Roberts legújabb játékának, a Star Citizennek, ami ezúttal úgy érte el a következő kampánycélt, hogy a Cloud Imperium Games ki sem tűzte, mit kapnak érte az adományozók.