Hírarchívum - 2014. november

Véres bemutatkozó videón a Strafe technológiája

Napi WTF-gyanús mozgóképen látható a független fejlesztés alatt álló, Strafe című retró shooter egyik kulcsfontosságú ismertetőjegye, a mindenről csöpögő és vastag sugárban spriccelő pixeles vér.

Combos folt a Halo: The Master Chief Collectionhöz

A Microsoft kiadott egy újabb méretes javítást a Halo: The Master Chief Collectionhöz, ami megannyi léket tapaszt be a játékon. A 343 Industries elnézést kért a játék körüli kellemetlenségekért.

Traileren a Dreamfall Chapters Book Two: Rebels

A fejlesztők szerint már nem kell sokat várnunk Zoe Castillo és Kian Alvane kalandjának folytatására. A Red Thread jóvoltából most röviden belenézhetünk a Dreamfall Chapters második, Rebels alcímen futó epizódjába.

Nem lesz baj a The Order: 1886 zenéivel

A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplója a játék zenei betétjeire hegyeződik ki. Alapvetően autentikus darabokat hallhatunk, amiket némi modern beütéssel bolondítanak meg a Ready at Dawn szerzői.

DayZ - mi várható 2015-ben?

Például az, hogy emelkedni fog a zombis túlélőjáték ára, így nem árt sietni, ha 30 dollár alatt meg akarod úszni a beruházást. A végleges verzió 2016 elején jöhet, de addig is rengeteg új tartalom és javulás várható.

Hamarosan újra bemutatkozik a Metal Gear Online

Pontosabban a jövő héten esedékes The Game Awardson számíthatunk a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayerének leleplezésére Hideo Kojima jóvoltából. A VGX utódjának számító buli már tutira ütős lesz.

Advanced Warfare - januárban jönnek a zombik

Az újév első hónapjában landol a Call of Duty: Advanced Warfare első bővítménye, a Havoc, amely a régóta várt zombimódot is tartalmazza. Az Exo Zombiesban társainkkal vállvetve küzdhetünk a rohamokban érkező élőholtakkal.

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Az év utolsó hónapjában három ingyenes játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők: Xbox One-on a kukacok háborújába csöppenünk, míg az Xbox 360-on a kalandjátékok és a snowboard szerelmesei örülhetnek a legjobban.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Assassin's Creed: Unity - ajándék a készítőktől

A Ubisoft nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin's Creed: Unity körüli balhé kapcsán, emellett bejelentette: a játék vásárlói ajándék DLC-t, a season pass-tulajok pedig ingyen játékot kapnak majd.