Hírarchívum - 2014. december

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

Karácsonyi üdvözlőlapok a fejlesztőktől

Ahogy azt már évről-évre megszokhattuk, az ünnep jegyében égtek a konzolgyártók, kiadók és fejlesztők Twitter-csatornái, elhalmozva minket megható karácsonyi üdvözlőkkel. A legjobbakat most összeszedtük nektek.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs

Megtaláltuk az utolsó kiégett izzót is, már áll a karácsonyfa, készül a halászlé meg a töltött káposzta. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kíván a Gamekapocs.

Androidra is megjött a Knights of the Old Republic

Újabb meglepetés karácsonyra: megjelent a Star Wars: Knights of the Old Republic androidos változata, amit most ráadásul 50 százalékkal olcsóbban vásárolhattok meg a telefonotokra vagy a tabletetekre.

Megjött a Spartan Ops a Halo-kollekcióhoz

Új frissítést kapott a Halo: The Master Chief Collection, ami nemcsak hibajavításokat tartalmaz, de végre a Spartan Ops módot is hozzácsapja a Halo 4-hez. Már tölthető is.

Sikeres volt a Thimbleweed Park kampánya

Véget ért a Thimbleweed Park Kickstarter-kampánya, ráadásul kifejezetten sikeres gyűjtést tudhat maga mögött Ron Gilbert és Gary Winnick. Most jöhet a munka érdemi része, 2016-ig kell várnunk a címre.

13 millió játékos felé közelít a Destiny

Ha már a Respawn helyzetjelentett karácsony előtt, a Bungie is megtette ugyanezt: a fejlesztők szerint közel 13 millió játékos próbálta ki eddig a Destinyt, amin egyébként több mint 500 ember dolgozik jelenleg.

EA Sports UFC - Bruce Lee már ingyen van

A kiadó karácsonyi ajándékaként immáron térítésmentesen hozzájuthatunk az EA Sports UFC Father of Mixed Martial Arts, Bruce Lee DLC-jéhez az Xbox Live-on és a PSN-en. A csomag korábban előrendelői ajándék volt.

Dying Light - másfél óra zombihent

A Techland nemrégiben egy hivatalos livestream keretében mutatta be a Dying Lightot a nagyközönségnek, és szerencsére a közvetítést megőrizték az utókornak. A videóból számos fontos részletre fény derül.

Íme, a januári Games with Gold kínálata

Egy méltatlanul kevés rivaldafényt kapott kalandjátékot, némi sárdagasztást és egy prémium szerepjátékot kapnak az újévben az Xbox Live Gold előfizetői. A Microsoft megerősítette a januári Games with Gold felhozatalát.