Hírarchívum - 2014. december

Ilyen a Battlefield: Hardline eszenciája

Vadonatúj gameplay trailer érkezett karácsonyra a Battlefield: Hardline-ról, amely szépen összefoglalja nekünk, hogy mi várható a rendőrös lövöldében. A játékot a tévésorozatok ihlették és új kütyüket vethetünk be a harcmezőkön.

Dragon Ball Xenoverse látnivalók érkeztek

A Dragon Ball Xenoverse is hallatott magáról a hétvégén, a Jump Festa apropóján egy hosszabb gameplay trailer és nem kevesebb, mint tizenhat screenshot, illetve concept art ütötte a markunkat.

Traileren a jövő évi Naruto-játék

Két screenshot társaságában érkezett meg a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 első előzetese. A jövőre megjelenő játékból közel három percet láthatunk most, zúzós darabbal van dolgunk.

A jó, a rossz és a csúf

Sokatok már az ajándékok becsomagolásával vagy a karácsonyfa beszerzésével van elfoglalva, így talán lemaradtatok pár érdekes témáról. Itt az ideje bepótolni: vegyetek magatokhoz pár szelet süteményt és olvassátok el összefoglalónkat.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

A karácsony előtti héten finoman visszaelőzött a Call of Duty: Advanced Warfare, így ő csücsül most a brit játékeladási toplista tetején. Más jelentősebb helycsere ezúttal (sem) volt.

Nyolcmillió játékosnál tart a Titanfall

Újabb részletek kerültek ki Vince Zampella Game Informer-interjújából: az úriember elárulta, mennyien próbálták ki eddig a Titanfallt, illetve a cím jövőjéről is elmondott pár gondolatot.

World of Warcraft - játékidőt aranyra

Az aranykereskedelem illegális a World of Warcraftban, ami persze önmagában még nem riasztja el a feketén szorgoskodókat. A Blizzard most azon gondolkodik, hogyan oldhatná meg ezt a helyzetet.

Már készül a The Last of Us 2?

A Naughty Dog eddig nem mondott semmi konkrétat azzal kapcsolatban, hogy készülhet-e folytatás a The Last of Ushoz, de ez legyen a legnagyobb gondunk: a csapat egyik volt munkatársa leleplezte helyettük az új részt.

Visszatért a GSC Game World

Bő három éve annak, hogy a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői feloszlottak, azonban az ukránok olyan meglepetéssel rukkoltak elő a minap, amire tényleg nem számítottunk: újra munkába álltak, a GSC visszatért!

Worlds Adrift - ilyen lesz a Bossa Studios új játéka

Online multira kihegyezett, fizikaalapú alkotáson dolgozik a Surgeon Simulator 2013 és az I Am Bread fejlesztőgárdája. Épületek és léghajók közt lengedezve vívhatunk kiélezett deathmatcheket - nézzünk is bele!