Hírarchívum - 2014. december

Brit toplista: kitartott a Call of Duty

Az év utolsó hetén is a Call of Duty: Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban, ezzel a Sledgehammer FPS-e már az ötödik aranyérmét zsebelte be a szigetországban.

2014 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az idei évet összefoglaló cikksorozatunkat, ezúttal 2014 legolvasottabb hírei vannak soron. Idén is előkelő helyen végzett a GTA V, és természetesen az új Star Wars első teasere is népszerű lett.

2014 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Túl vagyunk a karácsonyozáson, ideje elkezdeni a szokásos évzárónkat! Első körben azt a tíz blogbejegyzést vesszük sorra, amelyek a legtöbbet pörögtek nálatok az elmúlt évben.

Ilyen lesz az új mobilos Final Fantasy

A Famitsu decemberi számában leleplezett Mevius Final Fantasy kapcsán annyit tudunk egyelőre, hogy a fejlesztők olyan élményt akarnak produkálni a mobilokon, mint amilyennel a konzolokon is találkoztunk.

Galériafrissítés vasárnap délutánra

Beesett néhány screenshot a nagy karácsonyozás közepette, és úgy döntöttünk, inkább egy csokorban nyújtjuk át nektek őket. Kaptunk képeket a Deep Downról, az új Yakuzáról és két Final Fantasy-címről is!

A Samsung-tévéket is beveszi a PlayStation Now

A Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nem csak a saját termékein teszi majd elérhetővé a PlayStation Now-t. Karácsonykor jött a bejelentés, miszerint a Samsung okostévéin is használható lesz a szolgáltatás.

Már teaselik az új Shadowrunt

Habár a Harebrained Schemestől már hallottunk novemberben egy bejelentést, úgy tűnik, a srácoknak a Necropolis mellett is van idejük arra, hogy készítsenek egy új Shadowrun-játékot.

Folytatást kap a Styx: Master of Shadows?

A Focus Home Interactive és a Cyanide karácsony alkalmából nem csak egy ünnepi videóval, de egy érdekes meglepetéssel is szolgált. A kiadó ugyanis ebben megerősítette, érkezik a Styx: Master of Shadows folytatása.

Survarium - január elején indul a nyílt bétateszt

Az év végén is lázas munka folyik a Vostok Gamesnél, a fejlesztők megígérték, hogy január 5-én állítják csatarendbe a Survarium európai szervereit, s ezzel egy időben kezdetét veszi a nyílt bétateszt.

Megbénult karácsonyra a PSN és az Xbox Live

A Lizard Squad néven futó hackercsoport szentestén összehangolt DDoS-támadást indított az Xbox Live és a PlayStation Network ellen. Az akció jól sikerült: több órán keresztül elérhetetlenek voltak az online szolgáltatások.