Hírarchívum - 2014. február

Kétmillió bétázó a Titanfallban

A Respawn Entertainment közösségi menedzsere a Polygonnak elmondta, hogy kétmillió felhasználó vetette bele magát a Titanfall bétatesztjébe. A csapat most a hibák kijavításán munkálkodik.

Így kezdődik a Castlevania: Lords of Shadow 2

Masszív spoilerrel indítjuk a vasárnap reggelt, hiszen betekintést nyerhetünk a jövő héten megjelenő Castlevania: Lords of Shadow 2 első félórájába, leszámítva a demóban szereplő ostromot. Vérszívós szép napot kívánunk!

Rémi Gaillard Sonicot játszik

Rémi Gaillard a legújabb videójában megint videojátékos témához nyúlt: ezúttal Sonicot alakítja, a világmentő sündisznó azonban az ő tálalásában közveszélyes vadállattá válik. Óriási!

Deep6 - képeken a THQ lelőtt játéka

Több mint egy éve annak, hogy a THQ elment, de még mindig ki tudunk bányászni ezt-azt a romjai alól: most éppen a Deep6 című játékról került elő néhány kép, amin a Metro 2033 alkotói dolgoztak.

Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.

Szünetel az Oculus Rift gyártása

Mármint nyilván a devkiteké. Az Oculus szerint egész egyszerűen arról van szó, hogy a VR-szemüveg néhány alkatrészét már nem gyártják, így alternatív forrásból kell megoldaniuk azok pótlását.

Risen 3: Titan Lords bejelentés

Meglepetés bejelentés érkezett, a német PC Games következő számában mutatkozik majd be a Risen harmadik része. Egyelőre nem sokat tudunk a játékról, de az első képek már kiszivárogtak róla.

Márciusban jöhet az Amazon konzolja

A legfrissebb pletykák szerint már márciusban befuthat az Amazon konzolja, amin valószínűleg saját gyártású játékok is megjelennek majd. A cég még nem kommentálta a híreket.

Megjelent az új Donkey Kong, itt a launch trailer

Tegnap óta kapható a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék launch trailerét is. Az egyik legjobban várt Wii U-cím ez, a kritikusokat viszont megosztotta.

Deep Down - trailer a japán PS4-rajtra

Trailerben gratulálnak a Deep Down fejlesztői a PlayStation 4 japán rajtjának, aminek elsőre talán örülsz, mert mégiscsak új előzetest kapott a játék, de aztán eszedbe jut, hogy már játszhatnál is vele...