Hírarchívum - 2014. február

Far Cry 4 - irány a Himalája?

Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?

Batman: Arkham Origins Blackgate - HD-ban is

Beigazolódtak a pletykák, a divatnak megfelelően a Batman: Arkham Origins Blackgate is elkészül az asztali gépekre, jóllehet eredetileg kézikonzolokra tervezték. Áprilisban már tolhatjuk is.

Így néz ki az új Hitman

Kiszivárgott egy fotó az új Hitman-film forgatásáról, amin épp a 47-es ügynököt, illetve az őt alakító Rupert Friendet láthatjuk. A megjelenése elegáns, a vörös nyakkendő és a tar kobak sem hiányzik!

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

Blogajánló: Féljünk a jövőtől?

Ezen a héten is eltérünk a megszokott formulától, ugyanis ezúttal nemcsak a blogokat, de a bevezetőt is ti írtátok, a ti írásaitok és kommentjeitekből idéztünk. Egy kattintás, és olvashatjátok is őket!

Itt az önálló Assassin’s Creed IV: Freedom Cry

Már elérhető a boltokban az eredetileg DLC-nek készült Assassin’s Creed IV: Freedom Cry, amit most önállóan futtatható változatban is kipróbálhatunk. Xboxos változat előreláthatóan nem lesz.

Monstrum - új túlélőhorror a Team Junkfishtől

A Monstrumban nincs kecmec: ha egyszer fűbe harapsz a kísérteties teherhajón, akkor halott is maradsz, kezdheted az egész játékot elölről. Fegyvered nem lesz, bujkálnod kell, és barikádokat építeni. Kemény darab!

Helldrivers - képeken a disztópikus jövő

A Magicka fejlesztője, az Arrowhead Studios egy PlayStation-exkluzív felülnézetes shootert készít Helldrivers néven, melyben egy szatirikus és disztópikus jövőben járunk, véletlenszerűen generált térképeken.

Nyáron jelenik meg a Sacred 3

A Deep Silver megerősítette, hogy a Sacred 3 a nyár folyamán landol PC-n és konzolokon. Számos karakterosztály és egy egzotikus világ várja a bátor lelkű kalandorokat - nézzük is meg közelebbről!

24 GB-ot telepít az inFamous: Second Son

A hivatalos európai dobozkép alapján már tudjuk, hogy az inFamous: Second Son lemeze kötelezően 24 GB-ot telepít fel. Emellett a sorozat korábbi darabjai felkerültek a PSN-re, és három új képünk is van.