Hírarchívum - 2014. február

Megint késik a Divinity: Original Sin

A Larian az utolsó pillanatban ismét elhalasztotta a Divinity: Original Sin megjelenését, így az akció-RPG biztosan nem kerül a boltokba február utolsó napján. Kárpótlásként egy új trailert kaptunk, érjük be ennyivel.

Assassin's Creed - a középkori Japán felejtős

A Ubisoft bájos designere, Jade Raymond megerősítette, hogy a következő Assassin's Creed biztosan nem a feudális Japánban fog játszódni, bármennyire is szerettük volna. Ettől még persze jól is elsülhet.

EndWar Online - egy szelet háború

Böngészőben futtatható MOBA-ként élet újjá az EndWar, ráadásul a multis címet minden érdeklődő kipróbálhatja a hétvégén, még a hivatalos zárt bétateszt előtt. Addig is egy akciódús teaserrel kell beérnünk.

inFamous: Second Son - TV-reklám érkezett

A Sony már a televíziós csatornákon is hirdeti az inFamous: Second Sont, s ennek mi, játékosok csak örülni tudunk. A rövidke kedvcsináló főhősünk speciális képességét hangsúlyozza - s milyen jól teszi!

Frissítve: Wolfenstein: The New Order látnivalók

Nagy adag látnivaló érkezett az új Wolfensteinről: ezek főleg concept artok, de így is akad közöttük nem egy látványos darab. A náci mechák például kőkeményen néznek ki!

A briteknél már csökkentik az Xbox One árát

A Microsoft bejelentette, hogy olyan Xbox One-t dobnak piacra hamarosan, amihez ajándékba jár a Titanfall is, ami viszont még érdekesebb, hogy ezzel párhuzamosan a briteknél csökkentik is a konzol árát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két nagyon fontos megjelenésünk is lesz ezen a héten, elvégre érkezik a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, és a Call of Duty: Ghosts Onslaught DLC-je is megjelenik PC-re és PlayStationökre.

Megjelenés előtti trailert kapott az új Castlevania

Napok kérdése, és rávethetjük magunkat a Castlevania: Lords of Shadow második részére, de addig is lesz mivel elütni az időt: itt van például a játék launch trailere, amit az imént adtak ki a fejlesztők.

Képeken az Oddworld: New ‘n’ Tasty!

Hat screenshot landolt a galériánkban, amik az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változatát, a New 'n' Tasty!-t mutogatják a nagyérdeműnek - az eddigiek alapján remekül fest a remake.

Brit toplista: még mindig vezet a LEGO

Hiába volt több nagyobb megjelenés is a múlt héten, egyik cím sem tudta megszorongatni a The LEGO Movie játékváltozatát. Az új Donkey Kong csak a kilencedik helyen rajtolt.