Hírarchívum - 2014. február

Batman: Arkham Origins - ilyen lesz az új DLC

A Warner Bros. bejelentette a Batman: Arkham Origins következő DLC-jét, amely Cold, Cold Heart címen fut. Az előzetes anyagoknak megfelelően hősünk Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt.

Blogajánló: Contrast, Fallout, Assassin's Creed

Árnyékot irányítunk egy posztapokaliptikus világban, miközben hajónkon lobog egy fekete zászló. Nincs is ennél mámorítóbb játék Xbanyek Egyre. Az eheti blogajánlónk következik.

LEGO The Hobbit - harc a koboldokkal

Gameplay videókat kaptunk a soron következő LEGO-játékról, ami a Hobbit-filmek alapján készül. A főszerepet az építgetés és a koboldok elleni harc kapja - ez utóbbi jelenet az első moziból lehet ismerős.

Cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot

Amerika kivételével jóformán mindenhol cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot, összesen hét jelenetet vágnak majd ki az anyagból. Lecsapta a biztosítékot az abortusz és az anális vizsgálat is.

Thief - már a folytatásról beszélnek

Európában még meg sem jelent az új Thief, de a fejlesztők már arról beszélnek, hogy elképzelhető a folytatás is. A játékon nem fog múlni a dolog állítólag, a játékosok reakcióin már annál inkább.

Látnivalókon az új Warhammer 40.000-játék

Megérkeztek az első részletek és látnivalók a Warhammer 40.000: Storm of Vengeance-ről, amiről ugyan eredetileg azt mondták, hogy MOBA lesz, most viszont inkább úgy tűnik, hogy a Plants vs. Zombiesra hajaz.

Frissítve: PC-re is megjelenik a Deus Ex: The Fall

Nagyon úgy néz ki, hogy a korábban mobilokon hódító Deus Ex: The Fall számítógépeken is tiszteletét teszi, miután a Steam honlapján feltűnt néhány igen árulkodó kép.

Az veszi át az Xbox-részleget, aki el akarta adni

A Nokia néhai vezérigazgatója, Stephen Elop vezeti majd a Microsoftnál az Xbox-üzletágat is magába foglaló részleget. Érdekesség, hogy róla pletykálták azt, hogy eladná a cég konzolbizniszét.

Itt a Samsung Galaxy S5

A HWSW munkatársa Barcelonában tölti a tél utolsó napjait, méghozzá pusztán melóból: a héten tartják ugyanis a Mobile World Congresst, ahonnan csakúgy záporoznak a mobilos bejelentések.

Így készült a The Last of Us

Immáron ingyenesen is megtekinthető a The Last of Us fejlesztéséről szóló másfél órás dokumentumfilm a YouTube-on, amit most ízibe be is ágyazunk nektek. A játék szerelmeseinek kötelező darab.