Hírarchívum - 2014. március

EA: újra versenyben a legrosszabb cég címéért

Idén is az Electronic Arts lehet Amerika legrosszabb cége, legalábbis a jelöltek között biztosan ott van az óriáskiadó is. Most az internet népén a világ szeme, szavazással dől el, ki lesz a "nyertes".

Diablo III: Reaper of Souls - itt a launch trailer

A vég közeleg. Malthael, a Halál Angyala visszatért, romlást és kárhozatot hozva magával. A hit szent ereje mindennél fontosabb, Crusaderek gyülekeznek, ők talán szembeszállhatnak a torz veszedelemmel.

GDC 2014: Íme, az első 25 indie játék Xbox One-ra

Habár egy éve a Microsoft váltig esküdött arra, hogy maximálisan támogatja a független fejlesztőket, máig várnunk kell az alkotásokra Xbox One-on. Az idei GDC-n végre megtört a jég, s a redmondiak lerántották a leplet az első játékokról.

Gameplay traileren az EA Sports-féle UFC

Az EA Sports azt mondja, hogy "érezd a harcot", mi pedig engedelmeskedünk neki. Való igaz, hogy a legfrissebb kedvcsináló baromi látványos, ketrecharcos cím még soha nem volt ennyire realisztikus. Te is így látod?

Fejlesztői naplón a Child of Light

A Ubisoft friss videójából kiderül, hogy a művészet és a játék kéz a kézben jár, hisz a Child of Light designját oktatni is lehetne, annyira szemet gyönyörködtető. Most a fejlesztők avatnak be minket a kulisszatitkokba.

GDC 2014: Bemutatkozik a Sony VR-headsetje

A várakozásoknak megfelelően a Sony az idei GDC-n leplezte le a virtuális valóságot kínáló headsetjét, amely Project Morpheus munkacímen fut és a PlayStation 4-gyel működik. A technológia már most kiforrott.

GDC 2014: Max: The Curse of Brotherhood dátum

A Press Play bejelentette, hogy áprilisban landol Xbox 360-on és PC-n a Max: The Curse of Brotherhood. Hősünk öccsét beszippantotta egy másik dimenzió, varázstollunkkal felvértezve a kiszabadításán munkálkodunk.

GDC 2014: Bejelentették a Unity 5 engine-t

A Unity Technologies a Game Developers Conference alkalmával bejelentette legújabb játékmotorjukat, a Unity 5-öt. Az engine továbbra is ingyenes a fejlesztők számára és immáron integrált valós idejű fényeffektekkel is felvértezték.

Yaiba: Ninja Gaiden Z - trailer a megjelenés mellé

Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon Keiji Inafune szakértelme elég-e ahhoz, hogy remek kaszabolós címet készítsen az eddig közepes alkotásokat produkáló Spark Unlimited segítségével. Az új trailertől azért elszáll az agyunk.

SimCity - végre éles az offline mód

Egy év kellett ahhoz, hogy az EA engedelmeskedjen a rajongói nyomásnak, így a mai napon, a SimCity tizedik frissítésének letöltésével végre offline is nyomulhatunk a városépítő alkotással. Ugye örülünk?