Hírarchívum - 2014. március

Dragon Age: Inquisition - 40 befejezés, 5 régió?

A BioWare hivatalos fórumának egyik tagja azt állítja, hogy már rátette a kezét az OXM következő számára, így összeszedett minden infót a Dragon Age: Inquisition előzeteséből. Ezek alapján az RPG tényleg hatalmas lesz.

Bound by Flame - mozgásban a harc

A démoni képességekkel megáldott (megvert?) főhősünknek számos lehetősége lesz arra, hogy legyőzze ellenségeit. Közelharci támadások, varázslatok és speciális képességek sora vár rá.

TESO - infók a veterán tartalomról és a PvP-ről

A Bethesda megígérte, hogy azoknak a játékosoknak is szavatos élményt nyújt a The Elder Scrolls Online, akik már elérték a maximális szintet. Lesz itt veterán kampány és élvezetes PvP is - részletek a kattintás után.

Enemy Front - előzetesen a taktika

A City Interactive újabb gameplay trailerrel jelentkezett az Enemy Frontról. Hosszú idő után ez lesz az első második világháborús FPS - reméljük, hogy a lengyelek ezúttal kilépnek a középszerűségből.

Leléplett a Naughty Dogtól az Uncharted direktora

Rövid időn belül már a második kulcsfejlesztő távozik a Naughty Dog kötelékéből. Ezúttal Justin Richmond, az Uncharted 3 rendezője mondott fel a League of Legends-ről elhíresült Riot Games kedvéért.

Ilyen lesz PS4-en a The Amazing Spider-Man 2

A Beenox kommentárjával megspékelt gameplay videóra tettük rá a kezünket a The Amazing Spider-Man 2-ről. Alanyként a PS4-es verzió szolgált, ami bár szép meg minden, de ugye nem a látványáért szeretjük a játékot.

Íme, az Arkham Knight

Ha eddig esetleg úgy tűnt, ideje eloszlatni a tévhiteket: nem Batman lesz az Arkham Knight, ő ugyanis nem más, mint az új játék főgonosza. Végre képeket is tudunk mutatni róla!

Ezért adta el az Epic a Gears of Wart

Az Epic Games szerint borzasztó egyszerű oka volt annak, hogy lemondott a Gears of War-sorozatról: mindenki folytatást várt tőle, ő viszont szíve szerint vagy tíz évre jegelte volna a címet.

Assassin's Creed: Comet - templomos főszereplő?

Újabb pletykák érkeztek Assassin's Creed-fronton, ezúttal viszont az előző generációs konzolokra megjelenő Assassin's Creed: Comet kapcsán. A játék máris nagyon érdekesnek tűnik, állítólag templomos lesz a főszereplője.

Watch Dogs - üdvözlet Chicagóban!

Közel négy perc hosszú a Watch Dogs legújabb előzetese, amiben a játék helyszínéül és egyben hősünk játszóteréül szolgáló Chicagót mutatják be a Ubisoft fejlesztői. Csekkoljátok!