Hírarchívum - 2014. március

Valami készül Deus Ex: Mankind Divided címmel

A Square Enix levédette a Deus Ex: Mankind Divided címet, ami talán a sorozat újabb epizódja lehet. Reméljük, nem egy újabb képregényről vagy társasjátékról van szó!

Company of Heroes 2 - irány a nyugati front

A Relic bejelentette a Company of Heroes 2 önállóan is futtatható kiegészítőjét, a The Western Front Armiest, melyben Európa nyugati frontján vívhatunk meg jó pár multis csatát. Jön az amerikai frakció is!

A hétvégén kipróbálható az EndWar Online

A Ubisoft ezen a hétvégén kitárta az EndWar Online szervereit, így minden érdeklődő kipróbálhatja a még fejlesztés alatt álló taktikai játékot. Ádáz harc dúl a Föld megmaradt erőforrásaiért, le ne maradj róla!

Megjelent az MXGP, itt a launch trailer

Péntek óta kapható a boltokban az MXGP: The Official Motocross Videogame, amely egy hiánypótló alkotás a motokrossz szerelmeseinek. Sárdagasztás és elektronikus zene - ez kell a kiéhezett rajongónak.

Flockers - íme, a Team 17 új játéka

A Worms fejlesztői teljesen új címen dolgoznak. A Flockers olyan, mintha a Lemmings keveredett volna a Tim Burtonre jellemző vizuális stílussal. Ha nem vigyázunk, derék báránykáink csúfos véget érnek.

Átnevezték a Ghost Recon Online-t

Április 10-én landol a Steamen a Ghost Recon Online, amely jelentős vérfrissítésen esett át. Olyannyira más lett, hogy a Ubisoft átnevezte a multis akciójátékot Ghost Recon Phantomsra - ezentúl így keressük.

Így fest majd az új windowsos Kinect

Természetesen az Xbox One Kinectjéből is érkezik majd egy PC-s változat, és bár a pontos megjelenési dátumát és az árcéduláját még homály fedi, képeket már tudunk mutatni róla.

Ingyen osztja a játékokat az EA

Talán belázasodtak az Electronic Arts fejesei, mindenesetre elég szokatlan húzás a kiadótól, hogy játék- és DLC-osztogatásra készül. Az akciósorozatot a Dead Space-szel indította.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus áprilisi kínálata

Immáron harmadik hónapja szellőzteti meg a Game Points Now oldal a PlayStation Plus soron következő ingyenes játékait. Tegyük hozzá, hogy eddig beigazolódtak a feltételezések.

Rainbow 6: Patriots - már háromszor újrakezdték

Arról ugyan hallottunk már, hogy a Rainbow 6: Patriots fejlesztését újra kellett kezdeni, az viszont új információ, hogy a Ubisoft állítólag háromszor is resetet nyomott a projekten.