Hírarchívum - 2014. március

Jet Car Stunts - minimalista autóverseny érkezik

Kaszkadőrmutatványokra kihegyezett versenyjáték érkezik pár hónapon belül PC-re és konzolokra - ez lesz a Jet Car Stunts, amit a Grip Games fejleszt az azonos címen futó mobiljáték alapján. Itt az első trailer.

Traileren a Stronghold Crusader 2

A második világháborús stratégiai játékoknál már csak a középkori várostromlós stratégiákat szeretjük jobban, a Stronghold Crusader 2 pedig éppen ebben a műfajban indul harcba idén nyáron.

Not a Hero - új játék az OlliOlli alkotóitól

Most, hogy az OlliOllit kiadta portolásra, a Roll7 új játék fejlesztésébe kezdett: a Not a Hero - bár látvány tekintetében ártatlannak tűnik - egy véres és beteg lövölde lesz.

Totem - új VR-szemüveget mutattak be

A True Player Gear bevallottan az Oculus körüli felháborodást szeretné meglovagolni, ezért leleplezte az immár kilenc éve készülő VR-szemüvegét, a Totemet. Ha minden jól megy, még idén boltokba kerülhet.

Az emberek évente Assassin's Creedet akarnak

Ezt nem más mondta, mint a Ubisoft igazgatója, aki szerint "hülyék lennének", ha nem elégítenék ki ezt az igényt. Minden korábbi nyilatkozattal ellentétben tehát egy darabig marad az évenkénti megjelenés.

Michael Abrasht is leigazolta az Oculus

Újabb legendát igazolt az Oculus: Michael Abrash is csatlakozik a csapathoz, így John Carmackkal karöltve dolgozhatnak azon, hogy a virtuális valóság behálózza a hétköznapjainkat.

Dátumot kapott az Alien: Isolation

A Sega és a Creative Assembly bejelentette az Alien: Isolation napra pontos megjelenési dátumát: ha minden jól megy, az eredeti Alient megidéző túlélő játék októberben landol a boltok polcain.

Project Morpheus-támogatást kap az Until Dawn?

Mélyen hallgatnak az Until Dawn felől, még szerencse, hogy egy névtelen forrástól kedvező fülest kaptunk az ígéretes tinihorrorról. Ezek szerint a játékot már PS4-re fejlesztik, és támogatja a Sony VR-szemüvegét.

Megint csúszik a Raven's Cry megjelenése

"Kalózok jönni, kalózok jönni!' De csak októberben, hiszen az Octane Studios és a Reality Pump öt hónappal eltolta a kalózos akció-kaland megjelenési dátumát. A májusi premierről lemondhatunk.

Age of Wonders III - íme, a warlord kaszt

Több mint 19 perces gameplay videót zsákmányoltunk az Age of Wonders III-ról, melyben a warlord kasztról hull le a lepel. Hatféle faj mixeléséből jött létre az osztály, különféle szakirányokba fejleszthetjük.