Hírarchívum - 2014. március

GDC 2014: Mozog a PS Vitás Borderlands 2

A Game Developers Conference-en a Borderlands 2 PS Vitás verzióját is kiállították, erről érkezett most egy több mint négyperces felvétel. Kamerával rögzítették, de a minősége bőven tűrhető.

Gameplay traileren a Wolfenstein: The New Order

Gameplay előzetest kapott az új Wolfenstein, méghozzá nagyon is jót: a trailerben látott jelenet ugyan inkább egy interaktív átvezető, az viszont eléggé mellbevágós élményt nyújt...

GDC 2014: Tankos MMO az Obsidiantól

Pörögnek a fogaskerekek az Obsidian Entertainmentnél, a fejlesztőcsapat bejelentette legújabb játékát, ami egy free-to-play tankos MMO lesz. Nem láttunk már valami hasonlót?

Úgy néz ki, megvan a Splinter Cell-film rendezője

Nagy eséllyel megvan a Splinter Cell-film rendezője, ha minden igaz, már csak az utolsó megbeszélések vannak hátra, míg a direktor úr és a film készítői nyélbe üthetik a megállapodásukat.

GDC 2014: Olcsón vehetnek engine-t a fejlesztők

Az Epic és a Crytek gyakorlatilag egyszerre jelentette be, hogy szolgáltatásként is elérhetővé teszi a játékmotorját, így egy viszonylag alacsony havidíjért is hozzájuthatnak az Unreal Engine 4-hez és a CryEngine-hez a fejlesztők.

Multiplatform cím lehet a Titanfall második része

A GameSpot úgy tudja, hogy az Electronic Arts már le is csapott a Titanfall folyatásának jogaira, a kiadó az alapjáték szereplésétől tette függővé az üzletet. Közben az Xbox 360-as változat még többet késik.

GDC 2014: The Forest - dátum és trailer

Az Endnight Games megerősítette a közelgő túlélőhorrorja megjelenési dátumát. Májusban egy cseppet sem lakatlan erdőben veszünk el, élelmet gyűjtünk, csinosítjuk menedékünket, és harcolunk a kannibálokkal.

GDC 2014: This War of Mine - az első részletek

Olvasóink közül többen is megkedvelték a This War of Mine-t, ami nemcsak a teaser alatt hallható Omega-slágernek köszönhető, hanem annak is, hogy a háborút egy civil szemszögéből élhetjük át. De nem eszik olyan forrón a kását!

GDC 2014: Bemutatkozik az EVE: Valkyrie

A CCP kimondottan VR-headsetekre szánja az EVE: Valkyrie-t, melyben egy űrhajó pilótafülkéjében lapítunk és dogfightozhatunk az ellenséggel. A látvány lehengerlő, a cím támogatja az Oculust Riftet és a Project Morpheust is.

GDC 2014: Videón az Oddworld: New ‘n’ Tasty

Hősünknek alaposan szét kell nézni a pályákon, hiszen elképzelhető, hogy olyan csapdákba botlik, amelyek könnyedén halálos áramütést okoznak. Friss trailert kapott az Oddworld: New ‘n’ Tasty.