Hírarchívum - 2014. március

Még egy hős az új Naruto-játékban

Új közönségkedvenc karakter csatlakozott a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution amúgy sem szűkös felhozatalához. Ő a Second Mizukage, s jaj neked, ha becsméreled a frizuráját!

Kedvcsinálókon a Kingdom Under Fire II

Fura, de már hat éve bejelentették az MMO-elemekkel megspékelt RPG-RTS hibridet, ami várhatóan az év közepén végre megjelenik. Ezúttal egy nagy adag látnivaló futott be belőle.

Megjelent a The Collectables

A Crytek budapesti stúdiójának felülnézetes taktikai akciójátéka már elérhető iOS-re free-to-play formában. A The Collectablesben egy csapat zsoldos irányítunk különböző harci körülmények között. Csekkold a launch trailert!

GDC 2014: Így fut az Unreal Engine 4 Nexus 5-ön

Az Epic Games legújabb motorja okostelefonokon is fut, az idei GDC alkalmából kiadtak róla egy techdemót is. Nexus 5-ön pazar látványban lehet részünk, de más készülékeken is elfut az Unreal Engine 4.

Bezár a Call of Duty: Strike Team fejlesztője

A Call of Duty mobilverzióiért felelős The Blast Furnace a hónap végén lehúzza a rolót - tudtuk meg az Activision szóvivőjétől. A bezárás 47 munkavállalót érint, néhányuk más stúdióknál kap állást.

Carmageddon: Reincarnation - gameplay pillanatok

Habár a Carmageddon: Reincarnation korai változata már a hónap közepe óta elérhető a támogatóknak, egészen monstanáig igazi gameplay felvételt nem láttunk belőle. Tisztességes remake-nek tűnik.

Mozgásban a Mighty No. 9

A januárban megjelent screenshotok után befutott az első mozgókép is a Mighty No. 9 alfaverziójából, és mint ilyen, ugyan eléggé kezdetleges állapotban mutatja be a játékot, a hangulatra már most sem lehet panasz.

Saját sorozatot kap a PlayStation

Noha a Microsoft kommunikálta ezt látványosabban, annak idején a Sony is célozgatott rá, hogy a PlayStation-konzolok is kaphatnak saját sorozatokat. A hírek szerint meg is van az első, és egy képregény alapján készül.

Ingyenes Gold hétvége a LIVE-on

Megint lehet ingyen multizni a LIVE-on. Mától vasárnap estig minden Xbox 360- és One-tulajdonos élvezheti a Gold tagság szolgáltatásait, játék, filmnézés, tévé, böngésző, de úgyis tudjátok. Húzzatok gépezni.

Itt az Assassin's Creed: Unity első trailere

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy jön az Assassin's Creed: Unity, igaz, arra maga is célozgat, hogy nem akarta még leleplezni a játékot. A bejelentéssel párhuzamosan megkaptuk az első trailert is.