Hírarchívum - 2014. március

GDC 2014: Előrendelhető az Oculus Rift új verziója

Az Oculus cég bejelentette, hogy már előrendelhető a vállalkozó kedvű fejlesztők számára a VR-headsetjük devkitjének második verziója. A kütyü 350 dollárt kóstál és a kijelző felbontását 1080p-re növelték.

PlayStation 4 - javul a streamelt videók minősége

A Sony nem várta meg, míg az Xbox One-os Twitch sokkal nagyobb felbontásban képes továbbítani a felhasználók által streamelt videókat, a cég megígérte, hogy a következő frissítéssel már 720p-ben közvetíthetünk.

Battlefield 4 - mozog a Naval Strike DLC

A VG247 jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a Battlefield 4 soron következő DLC-jébe, amely a tengeri hadviselésre helyezi a hangsúlyt. Emellett befutott a hivatalos előzetes is - ússzatok rá hamar!

Deep Down - újabb gameplay pillanatok

A Capcom jóvoltából vadiúj gameplay felvételt kaptunk az MMO-jegyekkel felvértezett szerepjátékról, a Deep Downról. A látottakat maga Yoshinori Ono kommentálja nekünk. Üröm az örömben, hogy mindezt nyilván japánul teszi.

Képek és infók az új Assassin's Creedről

Kiszivárgott néhány kép és részlet a 2014 őszén érkező egyik Assassin's Creedről, amely a Unity kódnéven fut. Ez lesz a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkező fő játék és a 18. századi Párizsban játszódik egy teljesen új főhőssel.

GDC 2014: Ízelítő a Snowdrop Engine tudásából

Háromperces fejlesztői naplót kapott a Snowdrop Engine: aki nem tudná, ez a játékmotor fut majd a Tom Clancy's The Division mögött, és az eddigi látnivalók alapján elképesztően fest.

A Valve elhozta a DotA 2-dokumentumfilmet

Már megnézhető a YouTube-on a Valve által készített egész estés dokumentumfilm, a Free-to-Play: The Movie, amit magyar felirattal is élvezhetünk. A történet három profi DotA 2-játékosról szól, akik a milliós fődíjért hajtanak.

GDC 2014: Gameplay traileren a Sacred 3

A Game Developers Conference apropóján kaptuk meg a Sacred 3 első gameplay trailerét, ami közel két percen keresztül mutatja be nekünk az augusztus végén boltokba kerülő játékot.

A volt THQ-főnök feltámasztaná az Insane-t

A THQ néhai vezetője, Danny Bilson azt mondta, szeretné feltámasztani Guillermo del Toro horrorjátékát, az Insane-t. Bár a projektet elvileg még nem földelték el, túl sokat nem is hallottunk róla mostanában.

GDC 2014: VR-headseten dolgozik a Microsoft is?

Most, hogy a Sony is beszállt a VR-buliba, úgy tűnik, a Microsoft sem maradna ki belőle: a pletykák szerint Redmondban is készül olyan szemüveg, ami virtuális valóság megjelenítésére képes.