Hírarchívum - 2014. március

Megint a Far Cry 4-ről pletykálnak

Újabb pletykák kaptak szárnyra a Far Cry negyedik részével kapcsolatban. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a játék a Himalájában játszódik majd, és úgy néz ki, elefánton is ülhetünk majd.

GDC 2014: Ezek voltak a legjobb játékok

Természetesen az idei Game Developers Conference-en is kiválasztották a tavalyi év legjobb játékait, illetve ismét külön díjátadót tartottak az indie címek kedvéért. Spoiler: a The Last of Us győzött.

Through the Woods - túlélőhorror Norvégiából

A független norvég csapat alkotása egy harmadik személyű nézőpontot használó túlélőhorror, amely erősen a skandináv mitológiára és városi legendákra építkezik. Zseblámpával kolbászolunk egy erdőben - ugye ismerős?

Zombies Monsters Robots a Yingpei Gamestől

A korábban Epic Games China néven futó csapat bemutatta legújabb multiplayerre kihegyezett zombis lövöldéjét, a Zombies Monsters Robotsot, melyben lesz PvP és hordamód is, mindezt pedig third person nézetben élvezhetjük.

GDC 2014: Xbox One - terítéken az indie játékok

A San Francisco-i rendezvényen a Microsoft bejelentette, hogy újabb lépést tesznek a független fejlesztők felé, ennek gyümölcse a közeljövőben Xbox One-ra megjelenő 25 indie produktum. Lássunk róluk egy videót!

SkyForge - MMO, amibe az Obsidian is besegít

Az Allods Team free-to-play MMORPG-je látszólag egy újabb tucatjáték, amivel nem is foglalkoznánk, ha nem látna benne potenciált az Obsidian Entertainment. A neves stúdió is besegít a munkálatokba.

Murdered: Soul Suspect - eltemetett igazság

Meggyilkolt hősünk az elkövetők nyomára ered, ám úgy néz ki, nem ő az egyetlen kóbor lélek az éjszakában. A bűntény sokkal nagyobb ívűbb annál, mint azt elsőre gondolta, de az igazság nem marad sokáig eltemetve.

GDC 2014: Jövőre jönnek az első DX12-es játékok

Az ígéreteknek megfelelőn a Microsoft az idei GDC-n elhintett pár részletet a legújabb grafikus API-ról, a DirectX 12-ről, amely minden platformját támogatja majd. Az első játékok 2015 végén érkezhetnek.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - videón a DLC

A jövő héten kiegészül a Castlevania: Lords of Shadow 2. A Revelations DLC-ben, Dracula fiát, Alucardot irányíthatjuk - a derék sarj készíti elő a terepet apja érkezéséhez, de ő is mesteri szinten ont vért.

Watch Dogs - ennyivel lesz több PlayStationön

Mint ismert, ha PS3-ra vagy PS4-re vásároljuk meg a májusban megjelenő Watch Dogsot, akkor további bónusz tartalmakban részesülünk. Aiden menő világosszürke kabátban feszíthet, de ott vannak az exkluzív missziók is.