Hírarchívum - 2014. július

Dota 2 - a Newbee nyerte az ötmilliót

A The International évente megrendezett versenysorozatán idén Newbee akasztotta le az ötmillió dolláros fődíjat, melyről a hagyományosabb sporthoz szokott nézők meglepetésére még az ESPN is tudósított.

Hivatalosan is Facebook-kézben az Oculus VR

A tegnapi nap folyamán lezárult az Oculus Riftet fejlesztő csapat facebookos felvásárlása, így mostantól Mark Zuckerberg vállalatóriása hivatalosan is tulajdonosává vált az Oculus VR néven ismertté vált cégnek.

NFC-vel is fizethetnek a japán Wii U-tulajok

Régóta várt Wii U-funkciót élesít hamarosan a Nintendo, legalábbis Japánban: a távol-keleti szigetország lakói a különböző okoskártyáik segítségével NFC-kapcsolaton keresztül is fizethetnek az eShopban.

Blogajánló: Egy kis múlt, egy kis jövő

Örömmel olvastam nagyszerű bejegyzéseiteket, és ismét sikerült négyet kiemelni, melyeket most veletek is megosztanék. Lesz filmajánló a múltból, Troika Games-visszatekintés, de összefoglaló az év további játékairól is.

Brit toplista: ötödszörre is Watch Dogs

A játéküzletek két ősellensége, az uborkaszezon és a napfény összefogott egymással, és ez érződik a brit játékeladási toplistán is. Még mindig a Watch Dogs vezet, ez már az ötödik aranyérme.

Idén már nem látjuk többet az új Doomot

Mármint, aki nem volt az idei QuakeConon, az eddig sem láthatott belőle túl sokat, de az is biztos, hogy 2015 előtt nem is lesz lehetősége belenézni a várva-várt FPS-be. Persze a legutóbbi demónak is megvolt a maga célja.

Google Play - semmi sincs ingyen

A Google megfogadta az Európai Bizottság javaslatát, ennek következményeként eltűnik a Play áruház free-to-play játékai mellől az "ingyenes" címke. Az Apple még nem mondott semmit az ügy kapcsán.

Így néz ki most a Mighty No. 9

A közösségi finanszírozásból készülő Mega Man-utód fejlesztői rendszeresen bemutatják a Mighty No. 9 aktuális változatát, a legfrissebb build már sokkal csiszoltabb az utolsó verziónál. Most két percig mozog a platformer.

The Elder Scrolls Online - megyünk lopni

Az ígéreteknek megfelelően a Bethesda megmutatta a The Elder Scrolls Online jövőjét az idei QuakeConon. A korábban már emlegetett Justice rendszert mozgás közben is láthatjuk. Hamarosan kedvünkre bűnözhetünk.

PS4-re és Vitára is jöhet a The Unfinished Swan

Egy korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint a független Giant Sparrow művészi értéket képviselő fekete-fehér alkotása, a The Unfinished Swan PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenhet.