Hírarchívum - 2014. július

Ezért lesz next-gen az Assassin's Creed: Unity

A Ubisoft letette a kisdobos esküt, hogy az Assassin's Creed: Unity már valódi next-gen élményt nyújt. Ha jól emlékszünk, valami hasonlót ígértek a Black Flag idején is, azonban a fejlődés itt már tényleg tetten érhető.

Csúszik a Battlefield: Hardline és az új Dragon Age

A Visceral Games és az EA bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Battlefield: Hardline. A döntés a játékosok visszajelzései alapján született, még több fejlesztési időre van szükség az FPS tökéletesítéséhez.

Holnap indul újra a Destiny bétája

Karbantartási munkálatok miatt leálltak a Destiny béta szerverei, de pánikra semmi ok, holnap folytatódik a móka. Most már az Xbox 360- és Xbox One-tulajok is csatlakozhatnak a játékhoz.

Szeptember 2-án jön a Dance Central: Spotlight

Letölthető címként jelenik meg a Dance Central: Spotlight, amit nyomott áron lehet majd megvásárolni. Igaz, ehhez az árhoz visszafogott tartalom jár, melyet DLC-kkel bővíthetünk.

Naughty Dog: 60 fps és 1080p a cél PS4-en

A Naughty Dog szerint a The Last of Us: Remastered remek alkalom volt arra, hogy kipróbálják a PS4-re való fejlesztést. Ebben a generációban számukra a 60 fps és az 1080p-s felbontás elérése lesz a cél.

Pert nyert a Bungie ellen Marty O'Donnell

Több mint 95 ezer dollárt fizet a Bungie a Halo-sorozat közismert zeneszerzőjének, Marty O'Donnell-nek, miután nyert abban a perben, melyet még május 1-jén indított volt munkáltatója ellen.

Kalózok kezében a Modern Combat 5

A promóció, melynek keretében néhány szerencsés korábban próbálhatta ki a mobilos FPS-sorozat következő epizódját, balul sült el. A játékot ugyanis néhány nap alatt több mint háromezer példányban töltötték le illegálisan.

2015-től nem büntetik a kalózkodást a briteknél

A jövő évtől kezdődően a briteknek nem kell többé aggódniuk a kopogtató egyenruhás úriemberek és hölgyek látogatásától, ha buzgón osztják (mások) digitális javait. A szigetországban ugyanis ezt nem büntetik többé.

Kész a TheWorse mod a Watch Dogs-hoz

A Watch Dogs nem hozta maradéktalanul a 2012-es E3 óta elvárt szintet egyik platformon sem. A játékot, akár bevallják, akár nem, bizony jócskán lebutították. Ezt hozta helyre TheWorse a mostanra befejezett modjával.

"Rendszerváltó" Wii U-frissítés érkezett

A Wii U 5.1.0 verziószámú foltja ezentúl lehetővé teszi, hogy két készülék között teljes rendszermozgatást végezzünk. Egy további apró, stabilitásért felelős javítás mellett az eShop kezelése is egyszerűbb lesz.