Hírarchívum - 2014. július

Launch traileren az Oddworld: New 'n' Tasty

A héten jelenik meg az Oddworld: Abe's Oddysee HD-remake-je, ennek apropóján befutott a launch trailer is, amelytől a veteránokat egy csapásra megrohamozza a nosztalgia. A Just Add Water végre révbe ért.

Film készül a Space Invaders alapján

Lapértesülések szerint megfilmesítik az 1978-ban megjelent játéktermi klasszikust, a Space Invaderst. A jogokat a Weed Road és a Safehouse Pictures szerezte meg. Habár a shooternek nem igazán van sztorija, azért bizakodunk.

Húsz perc gameplay a The Sims 4-ről

Az EA egy csaknem húszperces gameplay videóval jelentkezett a hétvégén a The Sims 4-ről. A Maxis sikervárományos játékához válthatunk Premium-tagságot is, így korábban hozzáférhetünk az új tartalmakhoz.

Heti hírösszefoglaló - 29. hét

A hét legfontosabb eseménye talán az volt, hogy elindult a Destiny bétatesztelése, igaz, egyelőre csak PlayStaion-platformokon elérhető. Emellett még mindig tart nyereményjátékunk, melyhez nem késő csatlakozni.

Itt a Guardians of the Galaxy játékváltozata

A Marvel ezúttal sem erőltette meg magát, a Guardians of the Galaxy játékváltozata kizárólag okostelenokon és tableteken teszi tiszteletét. Viszont legalább már most játszhatsz vele.

Metrico - az infografikás platformjáték

Ígéretes platformjáték érkezik PlayStation Vitára, a Metrico mind látványvilágában, mind játékmenetében izgalmasnak tűnik. A jövő hónap elején landol a PlayStation Store-ban.

Parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft

Chief Parkour Officert, vagyis parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft, az úriember nemcsak tanácsadói szerepet tölt majd be a cégnél, de ő felel az Assassin's Creed Experience elkészítéséért is.

Majdnem kirúgták Bobby Kotickot

Majdnem kirúgták tavaly Bobby Kotickot, az Activision-Blizzard vezérigazgatóját. Persze nem a munkája miatt, Kotick a Vivendi vezetőivel kapott össze, méghozzá az utóbbi cég Activision-részvényei kapcsán.

Napi WTF: Elérhető az Én kicsi Tescóm

Egy magyar nyelvű mobiljátékon pörög a fél internet. Az Én kicsi Tescómban egy hipermarket üzemeltetése lesz a becses feladatunk, minden fontos aspektusra kitérve - még az áruház díszítése is ránk hárul.

FIFA 15 - a játékosok is érző emberek

A FIFA 15 focistái nem csupán statikus viaszbabák, a külvilág tudtára adják érzelmeiket. Ha nem sikerül egy akció, dühöngenek, ha gólt lőnek, örömmámorban úsznak majd, de minden változik a mérkőzés előrehaladtával.