Hírarchívum - 2014. július

Így nézhet ki az új Unreal Tournament

A hivatalos, negyvenkilenc perces koncepcióterv-ismertető keretében az Epic bemutatott egy Unreal Engine 4-gyel készített termet, ami könnyen lehet, hogy a készülő Unreal Tournament részét képezi majd.

PSN-hack 2011 - további 15 milliós kompenzáció

A Sony Computer Entertainment America közel 15 millió dollár értékű digitális tartalom elajándékozása mellett döntött kártérítésként azok számára, akiket a 2011-es PlayStation Network-hackelés érintett.

Tizenkét percig mozog a Risen 3: Titan Lords

A német Piranha Bytes egy nagyobb lélegzetvételű gameplay bemutatóval jelentkezett a Risen harmadik részéről. Az ígéretek szerint a Titan Lords visszatér a gyökerekhez, sallangok nélküli fantasy RPG-t kapunk a pénzünkért.

Gameplay traileren a Lords of the Fallen

A hétvégi Comic-Con apropóján befutott a City Interactive szerepjátékának legújabb előzetese, amely kellően komor ahhoz, hogy rögtön kardot és pajzsot ragadjunk. A lengyel kiadó legígéretesebb alkotása készül.

Megvan az Uncharted-film pontos dátuma

Egy hete kaptuk a fülest, hogy jövőre kezdik forgatni az Uncharted-filmet, ma pedig már a premier dátumát is megerősítette a Sony Pictures. A Csodálatos Pókember harmadik részének csúszása jót tett a filmadaptációnak.

Analóg kart kap a Steam Controller?

Úgy tűnik, a Valve megint áttervezte egy picit a Steam Controllert, a korábbi D-pad helyére egy analóg kar került. A változtatásról szóló bizonyíték a Steam bétakliensének adatbázisában tűnt fel, képet is mutatunk róla.

Ingyen tölthető a The Sims 2: Ultimate Collection

Szeretnél ingyen hozzájutni az összes kiegészítőt tartalmazó The Sims 2-höz? Akkor nincs más dolgod, mint lekapni az Origin kliensét, bepötyögni a megadott redeem kódot, letölteni a kollekciót, és játszani végkimerülésig.

Filmes traileren a League of Legends

Töretlen népszerűségnek örvend a League of Legends, ám a Riot Games folyamatosan keresi az új játékosokat. S mivel lehetne jobban ösztönözni az újoncokat, mint egy hangulatos CG-trailerrel? Hatperces tömör gyönyör vár ránk.

Megjött az Entwined PS3-as és PS Vitás verziója

Amilyen hirtelen érkezett meg az Entwined PS4-es kiadása, annyira váratlanul futott be a PS3-as és a PS Vitás átirat is: a Sony legújabb stúdiójának játéka mától az összes PlayStation-platformon elérhető.

Késik a Battlefield 4 utolsó DLC-je is

Nemcsak a Battlefield: Hardline és a Dragon Age: Inquisition késik, hanem a Battlefield 4 utolsó DLC-je, a Final Stand is. A jelenlegi tervek szerint az idei év utolsó negyedében válik letölthetővé a kiegészítő.