Hírarchívum - 2014. július

Destiny - így bétázunk mi

Napok óta nyüstöljük a Destiny bétaverzióját PlayStation 4-en, és egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy három videóban bemutatjuk nektek. Nulla kommentár, nettó gameplay, maximális bénázás.

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.

Lara Croft and the Temple of Osiris - íme, a dátum

Az idei E3 bőséggel tartogatott meglepetéseket a Tomb Raider-rajongók számára, elvégre nemcsak a Rise of the Tomb Raider, de a Lara Croft and the Guardian of Light folytatása is bemutatkozott.

A Microsoftnak jól megy, az Xboxnak kevésbé

A Microsoft közzétette az elmúlt negyedévére és üzleti évére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből az derül ki egyebek mellett, hogy bár a cégnek jól ment, az Xbox nem igazán akar fogyni.

Felfüggesztették az Areal Kickstarter-kampányát

Minden előjel nélkül, a fejlesztők törölték az Areal Kickstarter-kampányát, mivel az utóbbi időben rengeteg támadás érte a West Games-t. Nagy baj nincs, a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örököséről mégsem kell lemondanunk.

PC-re is megjelenik a Tekken 7?

A Bandai Namco az utóbbi időben szívén viseli a PC-seket, így aztán nem lepődünk meg azon, hogy a nemrégiben bejelentett Tekken 7 számítógépeken is tiszteletét teheti. Legalábbis a brit Amazon szerint.

Forza Horizon 2 - íme, az első száz autó

A Playground nem spórol a vezethető járművekkel a Forza Horizon 2-ben, több mint 200 verda várja az autóversenyzés szerelmeseit. A lista impozáns, a fejlesztők most az első száz autó listáját osztották meg velünk.

Bejelentették az NVIDIA Shield Tabletet

A múlt héten már hallottunk pletykákat az NVIDIA új androidos konzoljáról, mára azonban világossá vált, hogy a Shield márkát gondolják tovább a zöldek. Érkezik a játékra kihegyezett táblagép, amelyben egy Tegra K1 lapul.

Jön a mobilos The Walking Dead: No Man's Land

Végre bemutatkozott az AMC népszerű TV-sorozata alapján készülő mobilos játék, a The Walking Dead: No Man's Land. A fejlesztést a Next Games végzi, és az ígéretek szerint a cím teljességgel hű marad a szériához.

Frissítve: Itt az első kép a Halo: Nighfall sorozatból

Megérkezett az első kép a Sergio Mimica-Gezzan által rendezett Halo: Nightfall TV-sorozatból. Igaz, a képen csak egyetlen karaktert, Agent Locke-ot láthatjuk, akit Mike Colter alakít majd.