Hírarchívum - 2014. szeptember

Saját hőst is indíthatunk az új Dragon Ballban

A TGS nem múlhat el Akira Torayama mangája és animéje nélkül: a Bandai Namco megerősítette, hogy a Dragon Ball: Xenoverse-ben megalkothatjuk a saját, testreszabott karakterünket is, aki illeszkedni fog a történetbe.

45 percig mozog a PC-s Ryse: Son of Rome

Irigyeljük azokat a játékosokat, akik már egy hónappal a hivatalos megjelenés előtt nyúzhatják a sikervárományos címeket - oké, mi sem panaszkodhatunk. De legalább nagy kanállal meríthetünk a PC-s Ryse-ba.

Október végén jön a Farming Simulator 15

A Giants Software bejelentette, hogy október végén indulhatunk szántani a Farming Simulator 15-ben. A készítők rendkívül büszkék az új grafikai és fizikai fejlesztéseikre. Ezúttal skandináv környezetben bőgethetjük a motorokat.

F1 2014 - terítéken Szingapúr

Az aktuális versenyhétvége előtt a Codemasters menetrendszerűen jelentkezik az adott pálya bemutatójával, ezúttal a Szingapúri Nagydíjon a sor. A városi villanyfényes helyszín bizony pontos odafigyelést igényel.

Így nem éled túl az Alien: Isolationt

Amanda Ripley megszámlálhatatlanul sokszor hallhat meg az Alien: Isolationben. Minden egyes átgondolatlan döntés csúfos kudarchoz vezethet, hiszen egy xenomorphot nem könnyű átverni. Nem hiszed? Csekkold a videót!

Borderlands: The Pre-Sequel! - bemutatjuk Elpist

Oké, de mi az az Elpis? Aki nem tudná, a Pandora holdjáról van szó, amely a Föld kísérőbolygójához hasonló, alacsony gravitációs körülményekkel rendelkezik. Ezáltal az eddig ismert játékmenet a feje tetejére áll.

A Driveclubbal együtt is megvehető a fehér PS4

A Sony két új PlayStation 4-csomagot jelentett be Európában: az egyik bundle-ben a fehér konzol mellé a Driveclubot csomagolják, de jön egy Gamer Edition is, fekete PS4-gyel, egy Eye kamerával és két DualShock 4-gyel.

2016-ra csúszik az Assassin's Creed-mozi

A Hollywood Reporter szerint mégsem mutatják be jövő augusztusban a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-filmet, a gyártó 2016-ra tolta el a premier dátumát "ütemezési problémákra" hivatkozva.

The Order: 1886 - fejlesztői naplón a fegyverek

A Ready at Dawn dolga nem könnyű: olyan fiktív fegyvereket kellett megalkotniuk a The Order: 1886-ban, amiknek illeszkedniük kell a 19. századi Londonhoz. Kíváncsi vagy, miként fest egy viktoriánus AK47?

Fatal Frame - szellemek, lányok és ghoulok

A Wii U-ra érkező Fatal Frame-ben minden benne van, amire egy horrorrajongó férfinak szüksége lehet: kísértetek, csábos japán lányok és hátborzongató hangulat. Ha te is lázba jössz, a TGS-re időzített előzetest látnod kell.