Hírarchívum - 2014. szeptember

Frissítve: Először mozog a Battleborn

A Gearbox is felszállt a MOBA-vonatra, a nyáron leleplezett, több stílust mixelő Battlebornról végre megérkeztek az első gameplay látnivalók. A "next-gen hero shooterben" ötfős csapatok küzdnek a győzelemért.

Ori and the Blind Forest - az első tíz perc

A Moon Studios megható és bámulatosan kinéző platformjátékára érdemes lesz odafigyelni. A srácok most bemutatták az Ori and the Blind Forest prológusát - igazi művészi alkotással lesz dolgunk az év végén.

Forza Horizon 2 - versenyezz korlátok nélkül!

Új élőszereplős trailer érkezett az ősz egyik legjobban várt autós játékához, a Forza Horizon 2-höz. A látványos jelenetekkel teli videót a svéd Adam Berg rendezőre bízták, aki eddig főleg videoklipeket direktált.

Battlefield: Hardline - traileren a Hotwire játékmód

Új videó érkezett a tavaszra halasztott Batllefield: Hardline-ból, melyben az egyik új a játékmódot, a Hotwire-t ismerhetjük meg közelebbről. Részleteket nincsenek, de azért a trailer alapján leszűrhetjük, mire számíthatunk.

Itt a Wasteland 2 launch trailere

Több mint két év fejlesztés után végre befejeződtek a Wasteland 2 munkálatai, melyet inXile Entertainment rakott össze Kickstarter-támogatásokból. A megjelenés alkalmából itt a launch trailer.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII trilógia, ráadásul nem is kell sokat várni rá, hiszen az első epizóddal már a következő hónapban játszhatnak a vásárlók. A folytatások tavasszal érkeznek.

Húsz percen át mozog a Hellraid

A Dying Light mellett talán többen is megfeledkeztek a Techland másik zombis címéről, melyet úgy lehetne a legjobban leírni, mint a Dead Island középkorba helyezett változata.

Yakuza Zero - sztori trailer érkezett

Természetesen a soron következő Yakuza-epizód sem maradhatott le az idei Tokyo Game Showról, egy több mint kétperces trailerrel örvendeztettek meg minket a készítők a játékból.

Jön a Need for Speed: Rivals - Complete Edition

Az EA-nek pont kapóra jön, hogy idén nem lesz új Need for Speed, ezért újra ki tudja adni a legutóbbi részt, minden eddig megjelent DLC-vel együtt. Ha kimaradt volna a Rivals, októberben pótolhatod.

CoD: Advanced Warfare - harc a dögcédulákért

A Sledgehammer mindenképpen a rajongók kedvében szeretne járni a Call of Duty: Advanced Warfare-ben, ezért a multiba beválogatta a közkedvelt Kill Confirmed módot is. Nem csak az ölés számít, itt a dögcédulákért folyik a harc.