Hírarchívum - 2015. október

Launch traileren az Overlord: Fellowship of Evil

Habár nem tényleges folytatással van dolgunk, az Overlord: Fellowship of Evil nagyrészt hű marad az első két részhez. Ezúttal egy felülnézetes, kooperatív mókára kihegyezett spin-offot kaptunk.

Warhammer: End Times - ő lesz a Bright Wizard

Minden napra jut némi látnivaló a Warhammer: End Times - Vermintide-ból, ami nem is csoda, elvégre a kooperatív mészárszék pár nap múlva a boltokban lesz. Befutott az utolsó karakterbemutató videó a Bright Wizarddal.

Street Fighter V - a második bétateszt dátuma

A Capcom a hónap elején megígérte, hogy pár héten belül kezdetét veszi a Street Fighter V második bétatesztje, ami nem csak a PS4-esek kiváltsága lesz, hanem a PC-seké is. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

Novemberben érkezik a Hard West

Mit szólnál egy olyan felülnézetes, körökre osztott harcrendszerrel operáló vadnyugatos anyaghoz, melyben hemzsegnek a szörnyek és a démonok? A Hard West pont ilyen lesz, ráadásul már novemberben lecsaphatunk rá.

Need for Speed - 51 járgánnyal indul a száguldás

Az Electronic Arts és a Ghost Games végre lerántotta a leplet a Need for Speed megjelenésekor elérhető autókról. A premier napján 51 járgány lesz elérhető, de később újabbak gurulnak be a garázsokba.

Just Cause 3 - robbanásokban gazdag montázs

A GameSpot jóvoltából befutott egy kicsit több, mint háromperces játékmenetmontázs a Just Cause 3-ból. A friss felvétel a játék lényegi magjára, az akcióra, a robbanásokra, a még több akcióra és a járműhasználatra fókuszál.

Hideo Kojima a hónap elején otthagyta a Konamit

A The New Yorker szerint Hideo Kojima október elején otthagyta a Konamit. Ugyan a szerződése decemberig él, de a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése óta a szabadságát tölti, ami jó eséllyel év végéig tart.

Overwatch - konzolokra is megjelenik?

Ugyan bejelentést még nem tett a Blizzard, de az Overwatch hivatalos oldalának forrásában található leírás szerint nem csak PC-re, de konzolokra is megjelenik majd a multiplayer-orientált shooter.

Rise of the Tomb Raider - az első 27 perc

Ha nem bírod kivárni a Rise of the Tomb Raider novemberi megjelenését, akkor érdemes továbbkattintanod, az IGN jóvoltából ugyanis befutott a játék első félórájának felvétele. A jelenetek többsége ismerős lesz.

Halo 5: Guardians retrospektív

A Microsoft és a 343 Industries a közelgő Halo 5: Guardians-premier alkalmából kiadott egy "előző részek tartalmából" Halo-videót, amiben Master Chief három évvel ezelőtti kalandját elevenítik fel, rövidítve.