Hírarchívum - 2015. október

One Life - ha meghalsz, örökre vége a játéknak

A The Flockhoz hasonlóan a One Life fejlesztői is radikális döntésre szánták el magukat: egyetlen életed van ebben a posztapokaliptikus multis FPS-ben, ha egyszer golyót kapsz, nem játszhatsz vele többet.

Traileren a Mario Tennis: Ultra Smash

Ha egy kihagyhatatlan (?) first party játékra vágysz Wii U-n, akkor a novemberben érkező Mario Tennis: Ultra Smasht ajánljuk a figyelmedbe. Persze csak az új Fatal Frame után. Van olyan jó, mint a széria korábbi részei.

Elérhető a SW: The Old Republic új kiegészítője

Mármint az Early Access-verzió, és csak az előfizetők számára. A többieknek október 27-ig kell várniuk a Knights of the Fallen Empire-re. Az új történet aszerint változik majd, hogy jó vagy rossz döntéseket hozunk.

Chaos Reborn - közeleg a megjelenés

Tavaly kaptuk a hírt, miszerint az eredeti XCOM mögött álló csapat rebootolja a Chaos: The Battle of Wizardsot, az eredetileg ZX Spectrumra megjelent körökre osztott taktikai játékot. A végeredmény a jövő héten érkezik.

Leia, Han és Palpatine a Star Wars: Battlefrontban

A DICE megerősítette, hogy a közönség-kedvenc Leia, Han Solo és Palpatine is játszható lesz a Star Wars: Battlefrontban, emellett további három játékmódról hullt le a lepel. Még mindig van új hír a játékról.

Frissítve: A héten Európában is csökken a PS4 ára?

A pletykák szerint Japán és az Egyesült Államok után Európát is utoléri a PlayStation 4 árcsökkentése, és ha minden jól megy, már a héten lefarag a Sony a konzol árcédulájából.

A hétvégén indul a Doom alfatesztje

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír: az új Doom már játszható lesz a hétvégén. Ha 2014. május 26. előtt megvetted a Wolfenstein: The New Ordert, csekkold le a postaládádat, lehet, hogy egy meghívó lapul benne.

Jön a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

A Frogwares folytatja a Scherlock Holmes-sorozatot, az új rész 2016 tavaszán debütál PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A The Devil’s Daughter szabadon bejárható terepekkel és öt bűnüggyel fog hódítani.

Márciusban jön a Samurai Warriors 4: Empires

A Koei Tecmo bejelentette, hogy jövő márciusban érkezik a Samurai Warriors 4: Empires Európába. Ebben a továbbfejlesztett változatban alternatív szemszögből élhetjük át a Samurai Warriors 4 eseményeit.

Megjelent a Sword Coast Legends

Kisebb csúszás után végre megjelent PC-re az n-Space és a Digital Extremes felülnézetes RPG-je, a Sword Coast Legends. A tartalmas kampányon felül egy játékos a Dungeon Master szerepét is átveheti benne.