Hírarchívum - 2015. október

Total War: Warhammer - megvan a dátum

Kétféle speciális kiadással és előrendelőknek járó bónusszal startol el jövő tavasszal a Total War: Warhammer. A fejlesztő semmit nem bíz a véletlenre, ha az átlagosnál kicsivel többet szánsz a játékra, csupa finomságot kapsz.

Call of Duty: Black Ops 3 - itt a launch trailer

Pontosan két hét van hátra a Call of Duty: Black Ops 3 megjelenéséig, ám ez az apróság nem gátolja meg az Acitivisiont abban, hogy már most kiadja a robbanásokkal és fegyverropogásokkal tűzdelt launch trailert.

Deus Ex: Mankind Divided - az új Adam Jensen

Új trailert kapott a Deus Ex: Mankind Divided, melyben a továbbfejlesztett főhőst és képességeit nézhetjük meg mozgás közben, valamint a játék grafikáját is újra megcsodálhatjuk.

HWSW: Itt az előfizetéses YouTube

Napokon belül rajtol a YouTube előfizetéses verziója. Az először az Egyesült Államokban élesedő YouTube Red szolgáltatás felhasználói a háttérben vagy offline is lejátszhatják a videómegosztó tartalmait, hirdetések nélkül.

Launch trailereken az Assassin's Creed: Syndicate

Holnap jelenik meg az Assassin's Creed: Syndicate, így megérkeztek hozzá az ilyenkor megszokott launch trailerek. Nem elírás a többesszám: mindkét főszereplő megkapta a maga videóját.

Késik az új Tony Hawk előző generációs változata

Eredetileg november 10-én kellett volna, hogy megjelenjen a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata - az Activision most bejelentette, hogy határozatlan időre elhalasztják a címet.

Aggódik a Ubisoft: megint bevásárolt a Vivendi

Úgy tűnik, a Vivendi eltökélte, hogy érdemi részesedést és így befolyást szerez a Ubisoftban. Ismét bevásárolt a kiadó részvényeiből, miközben a cégnél egyre többen tartanak ennek a következményeitől.

Gazdára talált a Woolfe

Miután a Woolfe fejlesztői tönkrementek, a Sniper Elite- és az Aliens vs. Predator-sorozatokat is jegyző Rebellion vette át a címet. Az elmaradt Kickstarter-jutalmakat kiosztják, de az új fejlesztésekről még nem tudtak beszélni.

Két első napos javítással jön az új Assassin's Creed

Két első napos javítással érkezik majd az Assassin's Creed: Syndicate, de a méretük nem vészes, ha ezek után közel hibamentes lesz a játék, egy kicsit sem fogunk bosszankodni miatta.

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!